P3 Logistic Parks a încheiat tranzacții pentru aproape 60.000 metri pătrați în primul semestru

P3 Logistic Parks a încheiat în prima jumătate a acestui an tranzacții pentru 58.637 metri pătrați de spații logistice și birouri, cu clienți precum Gebrüder Weiss România, Interbrands Marketing & Distribution, Logwin sau Just Master Activities.

Din totalul tranzacțiilor, 52% din suprafață (30.466 mp) reprezintă contracte noi pe termen lung, 38% (22.420 mp) sunt prelungiri ale contractelor deja existente, iar restul de 10% (peste 5.700 mp) sunt contracte pe termen scurt.

Două dintre parteneriatele cu clienți existenți s-au consolidat, astfel încât Gebrüder Weiss România a prelungit, la începutul acestui an, contractul de închiriere pentru cei 22.420 metri pătrați de spații logistice și de birouri. Cu o experiență de 25 de ani pe piața locală și o infrastructură de 9 hub-uri logistice, Gebrüder Weiss România oferă clienților săi soluții logistice inteligente și servicii de distribuție flexibile precum transport rutier, feroviar, aerian și maritim.

De asemenea, Interbrands Marketing & Distribution, una dintre cele mai proeminente companii de distribuție și marketing de bunuri de larg consum din România și client al parcului încă din anul 2006, a optat pentru relocarea într-un spațiu mai mare, extinzându-și astfel suprafața totală închiriată la 24.830 metri pătrați de spații logistice și de birouri.  

Portofoliul de chiriași ai parcului P3 Bucharest A1 a fost completat, în prima jumătate a acestui an, cu companiile Logwin, furnizor specializat de servicii de logistică și transport pentru industria lifestyle, în special retail și fashion, care a închiriat un spațiu de 2.350 metri pătrați, folosit pentru consolidare și operare articole de îmbrăcăminte și accesorii și Just Master Activities – companie de import și distribuție cu o prezență solidă în piața FMCG din România, distribuitor de produse cosmetice de larg consum, cu o suprafață totală de 3.200 metri pătrați închiriați.  

„În ciuda momentelor dificile cu care ne confruntăm în prezent și a sentimentului general de incertitudine care domină mediul economic, bilanțul primei jumătăți a anului a adus rezultate satisfăcătoare pentru P3 Bucharest A1 Park. Suntem onorați și dorim să le mulțumim partenerilor noștri pe termen lung pentru votul de încredere pe care ni l-au acordat prin prelungirea colaborării noastre și le urăm bun venit noilor chiriași în comunitatea noastră. În ultimele două luni am putut remarca cum parte dintre tranzacțiile amânate în timpul perioadei de lockdown au fost reluate, iar acesta este un semn care ne face să fim privim cu optimism, dar și cu prudență, la activitatea de leasing din a doua jumătate a anului”, a declarat, într-un comunicat, Sînziana Pardhan, Managing Director P3 în România.

P3 Bucharest A1 este cel mai mare parc multifuncțional din București, având 380.000 metri pătrați. Acesta cuprinde 14 depozite și un teren care permite construirea a încă 100.000 metri pătrați de spații logistice.

P3 este un investitor, proprietar, dezvoltator si manager pe termen lung de proprietăți logistice europene cu peste 5,7 milioane metri pătrați de active aflate în administrare și un portofoliu extins de terenuri, amplasate în locații logistice cheie, cu disponibilitate imediată pentru dezvoltări de tip built-to-suit.

Cu sediul central în Praga, P3 are operațiuni în 12 țări și investește și se dezvoltă pe piețele europene de aproape două decenii.

German
Citește articolul precedent:
Închide