BusinessMark are păcerea să anunțe organizarea celei de-a noua ediții a „Romanian Food & Agribusiness Conference”, eveniment dedicat sectorului food & agribusiness din România ce va avea loc online pe 10 decembrie 2021, începând cu ora 10:00.

În cadrul acestei ediții, analizăm rezultatele anului agricol 2021 și perspectivele pentru viitor, aruncând o privire asupra impactului avut de criza sanitară și contextul economic asupra sectorului agricol. Prezentăm și dezbatem soluții și măsuri pregătite de Ministerul Agriculturii pentru valorificarea potențialului agricol al României, cu accent pe poziționarea țării noastre față de piețele din regiune.

Vorbim, totodată, despre evoluția pieței de retail alimentar în România și previziunile pentru viitor, impactul comerțului online, livrările la domiciliu, așteptările consumatorului și factorii care influențează decizia de cumpărare, accesul micilor producători locali la marile lanțuri de retail, finanțarea în agricultură și fondurile europene, agricultura sustenabilă și inteligentă și multe alte subiecte.

Alături de noi vor fi, în calitate de speakeri:

  • ADRIAN PINTEA, Director General, Agenţia de Plăţi şi Intervenţie pentru Agricultură
  • DORIN COJOCARU, Președinte APRIL – Asociația Patronală Română din Industria Laptelui
  • MARIUS GAVREA, Expert Agribusiness, divizia Business Banking, ING Bank Romania
  • ELENA MIHAI, Director General, Legume Fructe Buzău
  • MARIUS BÎCU, Owner, Ferma cu Omenie
  • IOANA ARSENIE, Strateg financiar, Trusted Advisor

Participarea la conferință este gratuită și vizează: Companii din FMCG, producători, procesatori, Asociații și agenții din industria agricolă, Agricultori – sectorul vegetal, zootehnie, Distribuitori și retaileri, Investitori, Furnizori de input-uri agricole, soluții, echipamente și servicii specifice industriei, Experți în domeniu.

Este necesară înscrierea în prealabil, AICI, după care veți  primi detaliile de conectare în Cisco Webex, platforma pe care va avea loc evenimentul.

Mark your B2B opportunity, alături de BusinessMark!

Eveniment organizat de BusinessMark, în parteneriat cu ING Bank și Trusted Advisor.

Eveniment susținut de: BEROCC

Parteneri media: Ziarul Bursa, DeBizz, Transilvania Business, Revista Piața, Energynomics.ro, Administrație.ro, Global Manager, Financial Market, FinZoom.ro, Jurnalul de Afaceri, Market Watch, MATEK.

***

BusinessMark este o companie ce oferă servicii integrate B2B. Principala linie de activitate a BusinessMark este organizarea de evenimente business „concept propriu” prin care ne propunem să oferim mediului de afaceri românesc un spaţiu profesionist de discuţii şi networking. Combinând  metode de comunicare şi business matchmaking, oferim partenerilor noștri modele de dezvoltare complexe, conectându-i în mod direct cu mediul de afaceri şi creând oportunităţi de parteneriat strategic.