Pe 17 iunie 2021, vă dăm întâlnire online la „reTAG – a retail, FMCG & e-commerce conference for the modern world”

Pe 17 iunie 2021, BusinessMark are plăcerea să vă invite la „reTAG – a retail, FMCG & e-commerce conference for the modern world”, eveniment în cadrul căruia vom discuta despre schimbările care au afectat aceste sectoare și provocările cu care se confruntă specialiștii din domeniu.

Pandemia de Covid-19 a impus o schimbare rapidă, astfel că pentru a face față evoluției tenologice, noilor niveluri ale conectivității și digitalizării, managerii trebuie să înțeleagă ce este nou, ce este posibil și ce este diferit acum. Astfel, într-un mediu social și economic atât de volatil, agilitatea este esențială pentru companii, care trebuie să își demonstreze puterea, autenticitatea și valorile.

De aceea, alături de specialiștii din domeniu invitați la conferință vom discuta despre prezent și viitor în retail, FMCG și e-commerce.

Speakeri confirmați la „reTAG – a retail, FMCG & e-commerce conference for the modern world”:

 • Justyna Torres, eCommerce Director, Carrefour Romania & Executive Board Director, Bringo;
 • Dragana Krstic, General Manager, Kvantum Sport – Under Armour România, Croația și Bulgaria;
 • Frédéric Lamy, CEO, Leroy Merlin Romania;
 • Alin Șerban, CEO, tazz by eMAG;
 • Sergiu Chircă, CEO, elefant.ro;
 • Cristina Popa, Board Member & E-commerce Director, Noriel;
 • Bara Lászlo Oszkár, Managing Partner, APTUS, Manhattan Associates GeoPartner EE;
 • Cristian Găvan, Fondator, MAM Bricolaj;
 • Florinel Ioan Chiș, Director Executiv, ARMO – Asociația Română a Magazinelor Online;
 • Marilena Cîrsteanu, Head of Omnichannel Marketing, CORA;
 • Laura Roșca, Qualitative Research Director, iSense Solutions.

Evenimentul va fi moderat de Cătălin Stancu, Managing Partner, Sfera Business și Daniel Drăgan, Managing Partner, BusinessMark.

Conferința cuprinde o sesiune de prezentări, un panel de dezbatere și vizează: General Managers, Business Development Managers, Operations Managers, Procurement Managers, Distribution Managers, Commercial Managers, Sales & Marketing Managers, Brand Managers, Customer Development Managers, Online & Digital Managers, Trade Marketing Managers, Antreprenori.

Participarea este gratuită, dar este necesară înregistrarea prealabilă, AICI. Pentru informații suplimentare, vă rugăm să ne contactați la office@business-mark.ro.

Mark your B2B opportunity, alături de BusinessMark!

Eveniment organizat de BusinessMark, susținut de:  Sfera Business, Aptus, iSense Solutions, Dendrio

Parteneri media: Ziarul Bursa, DeBizz, Transilvania Business, Revista Piața, Clujul de Buzunar, Energynomics.ro, Administrație.ro, Global Manager, Financial Market, FinZoom.ro, Jurnalul de Afaceri, TopBusiness.

***

BusinessMark este o companie ce oferă servicii integrate B2B. Principala linie de activitate a BusinessMark este organizarea de evenimente business „concept propriu” prin care ne propunem să oferim mediului de afaceri românesc un spaţiu profesionist de discuţii şi networking. Combinând metode de comunicare şi business matchmaking, oferim partenerilor noștri modele de dezvoltare complexe, conectându-i în mod direct cu mediul de afaceri şi creând oportunităţi de parteneriat strategic.

German
Citește articolul precedent:
Raiffeisen Bank a acordat Braiconf un credit de 400.000 de euro, garantat de EximBank

Compania Braiconf a primit o finanțare de 400.000 euro de la Raiffeisen Bank, garantată de EximBank, în cadrul schemei de...

Închide