Pe 22 martie 2022, vorbim despre digitalizarea și automatizarea proceselor de business din sectorul e-commerce

Pe 22 martie 2022, DocProcess și BusinessMark au plăcerea să vă invite la webinarul „Viteză și precizie prin automatizarea proceselor de business în plină creștere a sectorului de e-commerce”, ce va avea loc online,  între orele 11:00 – 12:00.

În cadrul evenimentului, participanții vor afla care sunt tendințele actuale din sectorul de e-commerce din România în digitalizarea proceselor de business,  precum și beneficiile implementării unei soluții de automatizare în departamentul financiar.

Am invitat alături de noi specialiști din domeniu:

  • VLAD GHEORGHE, Principal, Horváth
  • FLORINA TĂNASE, Accounting Manager, eMAG
  • ANDREEA ANTON, Commercial Director, DocProcess

Printre temele abordate în cadrul webinarului se regăsesc: tendințele anului 2022 în e-commerce și nevoia de transformare digitală, proiectul de automatizare a proceselor de business eMAG.

Webinarul este adresat: directorilor financiari, managerilor generali, directorilor de achiziții, antreprenorilor, managerilor economici, directorilor de contabilitate, specialiștilor în domeniul financiar-contabil.

Participarea la eveniment este gratuită, dar este necesară înregistrarea prealabilă. Mai multe detalii pe site. Pentru informații suplimentare, vă rugăm să ne contactați la office@business-mark.ro.

Un eveniment DocProcess organizat cu susținerea BusinessMark.

**

Eficiența business-ului de mâine va depinde de capacitatea sa de a spori valoarea propriului ecosistem și firmele, indiferent de mărimea lor, trebuie să-și folosească ecosistemul de business ca pe un catalizator de creștere. De aceea, procesele aferente operațiunilor comerciale ale unei companii trebuiesc automatizate și conectate direct la sistemele IT ale partenerilor săi. DocProcess vă permite să asigurați această continuitate digitală. DocProcess îți conectează întreaga rețea de parteneri, deoarece calitatea și profunzimea legăturii dintre sistemele companiei tale și cele ale partenerilor tăi sunt esențiale. Creăm ecosisteme cu adevărat conectate, care îți economisesc timp și bani și îți oferă vizibilitate optimă în procesele tale, astfel încât să te poți concentra în sfârșit pe dezvoltarea afacerii tale.

BusinessMark este o companie ce oferă servicii integrate B2B. Principala linie de activitate a BusinessMark este organizarea de evenimente business „concept propriu” prin care ne propunem să oferim mediului de afaceri românesc un spaţiu profesionist de discuţii şi networking. Combinând  metode de comunicare şi business matchmaking, oferim partenerilor noștri modele de dezvoltare complexe, conectându-i în mod direct cu mediul de afaceri şi creând oportunităţi de parteneriat strategic.

German
Citește articolul precedent:
Tomorrow@work 2022: Vom vorbi mai puțin de aptitudini în viitor și mai mult de mindset

Peste 20 de speakeri au privit spre viitorul în Resurse Umane pe 15 și 16 martie, în cadrul evenimentului Tomorrow@work....

Închide