Pe 22 septembrie 2021 va avea loc online evenimentul „Optimizarea proceselor financiare și logistice: viteză, eficiență și securitate în procesarea tranzacțiilor. Studiu de caz: Saint-Gobain Glass România”, organizat de BusinessMark, în parteneriat cu DocProcess.

Aceast eveniment online oferă participanților prilejul de a afla tendințele actuale existente pe piața din România în materie de digitalizare a proceselor de business, precum și aplicabilitatea practică a unei soluții de automatizare în departamenul financiar și în cel de logistică ale unui producător global de materiale de construcții.

Speakeri confirmați:

  • NICOLETA ZAINEA, Accounts Payable Process Leader, Saint-Gobain Glass România;
  • CRISTIAN CÂRSTOIU, Chief Innovation Officer, EY România;
  • ANDREEA ANTON, Commercial Director, DocProcess;
  • BIANCA PALADE, Digital Solution Center Manager, DocProcess

Ei vor aborda teme precum: nevoile de digitalizare din sectorul de construcții; cum măsurăm succesul unui proiect de digitalizare a proceselor de business; când procesul de digitalizare se consideră încheiat.

Conferința are loc între orele 10:00 și 11:00 și vizează: directori financiari, manageri generali, directori achiziții, antreprenori, manageri economici, directori contabilitate, specialiști în domeniul financiar-contabil.

Participarea la eveniment este gratuită, însă este necesară înscrierea prealabilă AICI. Pentru informații suplimentare, vă rugăm să ne contactați la office@business-mark.ro.

Mark your B2B opportunity, alături de BusinessMark!

Eveniment organizat de BusinessMark și DocProcess

Parteneri media: Ziarul Bursa, DeBizz, Transilvania Business, Revista Piața, Energynomics.ro, Administrație.ro, Global Manager, Financial Market, FinZoom.ro, Jurnalul de Afaceri.