Pe 24 noiembrie 2021, discutăm despre evoluția sistemului financiar-bancar, în cadrul unei nouă ediții a „FinConf România” – eveniment online

BusinessMark are plăcerea să vă anunțe organizarea unei noi ediții a „FinConf România”, eveniment online organizat cu suportul Asociației Române a Băncilor.

Această conferință reprezintă un bun context de dezbatere a sectorului financiar-bancar și reunește reprezentanţi ai managementului celor mai importante bănci și instituții financiare prezente pe piața românească.

Alături de specialiștii din domeniu invitați, vom dezbate teme legate de: impactul pandemiei asupra economiei și a sistemului bancar, evoluția sistemului bancar în 2021 şi perspective pentru anul 2022 – provocări, oportunități, schimbări legislative, rolul sistemului bancar în susținerea economiei românești și a mediului de afaceri afectat de contextul socio-economic național și global, perspective privind creditarea și evoluția dobânzilor, impactul majorării dobânzilor, cum se vor modela segmentele tradiționale de banking: impactul legislației vs. inovație, aspecte prind mixul de măsuri fiscale și legislative pentru creșterea incluziunii financiare, importanța inovației și a digitalizării în sectorul financiar, perspective privind transformarea digitală a sectorului bancar, interacțiunea client-bancă pe termen scurt și mediu.

Speakeri confirmați la „FinConf România 2021”:

  • SERGIU OPRESCU, Președinte Executiv, Alpha Bank România, Director General al Rețelei Internaționale Alpha Bank
  • RADU GRAȚIAN GHEȚEA, Președinte al Consiliului de Administrație al Libra Internet Bank, Preşedinte de onoare Asociația Română a Băncilor
  • CRISTIAN AGALOPOL, Head of Securities Services, Europa Centrală și de Est, Citibank
  • RUXANDRA AVRAM, Director Direcția Monitorizare a Infrastructurilor Pieței Financiare și a Plăților, BNR
  • CODIN NEGOVAN, Head of Sales Network, Business Banking, ING Bank România
  • FLORIN DĂNESCU, Preşedinte Executiv Asociația Română a Băncilor

Moderatorul evenimentului este GABRIELA FOLCUȚ, Director Executiv, Asociația Română a Băncilor.

Conferința vizează: bănci, societăți comerciale, companii de asigurări, companii de leasing, fonduri de pensii, fintech-uri, investitori, autorităţi, experţi financiari, analişti economici, consultanți.

Participarea la eveniment este gratuită, dar este necesară înregistrarea prealabilă, AICI.

Mark your B2B opportunity, alături de BusinessMark!

Eveniment organizat de BusinessMark, susținut de: ING Bank, Asociația Română a Băncilor.

Eveniment susținut de: Belgian Luxembourg Romanian Moldovan Chamber of Commerce.

Parteneri media: Ziarul Bursa, DeBizz, Transilvania Business, Revista Piața, Energynomics.ro, Administrație.ro, Global Manager, Financial Market, FinZoom.ro, Jurnalul de Afaceri, Matek.

***

BusinessMark este o companie ce oferă servicii integrate B2B. Principala linie de activitate a BusinessMark este organizarea de evenimente business „concept propriu” prin care ne propunem să oferim mediului de afaceri românesc un spaţiu profesionist de discuţii şi networking. Combinând  metode de comunicare şi business matchmaking, oferim partenerilor noștri modele de dezvoltare complexe, conectându-i în mod direct cu mediul de afaceri şi creând oportunităţi de parteneriat strategic.

German
Citește articolul precedent:
Minivacanța de 1 Decembrie în Delta Dunării: Restricțiile îi determină pe români să facă rezervări last minute, deși interesul este foarte ridicat

Proprietarii hotelurilor și pensiunilor din Delta Dunării deschise și în extra-sezon au pregătit pachete speciale pentru minivacanța de Sfântul Andrei...

Închide