Pe 27 septembrie, vă dăm întâlnire la Cluj-Napoca, la o nouă ediție a „Tax & Finance Forum”

Pe 27 septembrie 2021, BusinessMark are plăcerea să vă invite la o nouă ediție a „Tax & Finance Forum”, eveniment ce se va desfășura atât în format fizic, la Grand Hotel Italia, cât și online, pe platforma Cisco Webex.

În cadrul evenimentului, vom aborda cele mai importante aspecte și noutăţi legislative, cu impact fiscal, principalele provocări pentru contribuabilii români și soluții de adaptare la noile prevederi.

Vom prezenta și analiza, alături de experți din domeniu, tendințe și politici fiscale, noutăți ale Codului Fiscal și Codului de Procedură Fiscală, noile reglementări privind desfășurarea inspecțiilor fiscale, aspecte procedurale și jurisprudențiale, noile măsuri de TVA privind comerțul electronic, prețurile de transfer, controale fiscale recente, noutăți privind practica prețurilor de transfer.

Speakeri confirmați la „Tax & Finance Forum” 2021:

  • CIPRIAN PĂUN, Partener, Coordonator NNDKP Cluj-Napoca
  • ALINA ANDREI, Partener, Cabot Transfer Pricing
  • NINA SAVA, Senior Manager, Impozite Indirecte, EY România
  • ADRIANA COSTEA, Director Servicii fiscale, PwC România
  • ALEXANDRU GRECU, Senior Manager, Biroul de Asistență fiscală Timișoara, EY România
  • DANIEL HADĂR, Tax Director, NNDKP Consultanță Fiscală Cluj-Napoca

Evenimentul vizează: directori financiari, directori generali, consultanți fiscali, controlleri financiari, directori economici, directori contabili, contabili, auditori, analiști financiari și antreprenori, iar participarea la eveniment echivalează cu 5 ore de pregătire profesională pentru membrii Camerei Consultanților Fiscali. Echivalarea orelor va fi efectuată exclusiv în baza menționării numărului carnetului la înscriere și a participării la eveniment.

Pentru detalii despre agendă și bilete, vă rugăm să consultați site-ul.

Mark your B2B opportunity, alături de BusinessMark!

Eveniment organizat de BusinessMark, susținut de:  EY România, Cabot Transfer Pricing, PwC România, NNDKP Consultanță Fiscală, Camera Consultanților Fiscali, Dendrio

Parteneri media: Ziarul Bursa, DeBizz, Transilvania Business, Revista Piața, Energynomics.ro, Administrație.ro, Global Manager, Financial Market, FinZoom.ro, Jurnalul de Afaceri.

***

BusinessMark este o companie ce oferă servicii integrate B2B. Principala linie de activitate a BusinessMark este organizarea de evenimente business „concept propriu” prin care ne propunem să oferim mediului de afaceri românesc un spaţiu profesionist de discuţii şi networking. Combinând  metode de comunicare şi business matchmaking, oferim partenerilor noștri modele de dezvoltare complexe, conectându-i în mod direct cu mediul de afaceri şi creând oportunităţi de parteneriat strategic.

German
Citește articolul precedent:
Kaufland România deschide magazinul cu numărul 146, la Blaj

Kaufland România continuă procesul de extindere a rețelei și anunță inaugurarea hipermarketului cu numărul 146 din țară, la Blaj, județul...

Închide