Pe 4 martie 2021, discutăm despre rolul CFO-ului în organizație, la o nouă ediție a CFO Conference – eveniment online

Pe 4 martie 2021, BusinessMark are plăcerea să vă invite la o nouă ediție a CFO Conference, eveniment ce va avea loc online.

Conferința se adresează directorilor financiari, directorilor generali, consultanților fiscali, controllerilor financiari, directorilor economici, directorilor contabili, contabililior, auditorilor, analiștilor financiari și reprezintă o importantă platformă pentru a obține insights de la companii de top și de a afla cele mai bune practici de la profesioniștii din domeniu.

Evenimentul este organizat în două sesiuni de prezentări și un panel de dezbatere, moderat de ANTON NICULESCU, Managing Partner, Inulta Consulting.

Alături de noi vor fi, în calitate de speakeri:

 • ALINA POPA, Director Financiar și Membru al Comitetului Executiv, OMV Petrom;
 • ALINA ANDREI, Partner, Cabot Transfer Pricing;
 • IULIAN SORESCU, Partner, Head of Financial & State Aid Department, Noerr;
 • DRAGOȘ BĂRBULESCU, Director General Adjunct & CFO, E.ON România;
 • ADRIAN TUDOSCĂ, Regional Finance Director–Healthcare & Diagnostic Services, Medicover România & Diagnostic Services, Medicover SEE;
 • CĂTĂLIN BĂLAN, Group CFO, Vivre Deco;
 • BOGDAN BICHINET, CFO, Generali;
 • BOGDAN AVRAMESCU, Sales Manager, Allevo;
 • NARCISA CHIRILĂ, Tax Manager, PKF Finconta;
 • DIANA SIPOS, CFO, Atos România;
 • CRISTINA SĂULESCU, Head of Accounting and Tax, Baker Tilly România;
 • OCTAV STOICA, BI-CPM Developer, Senior Software;
 • DANIEL DAMIAN, Senior Tax Consultant, PKF Finconta.

Împreună, vom încerca să găsim răspunsuri la întrebări precum: Cum se vede business-ul din biroul CFO-ului în era digitală? Cum construim și consolidăm un departament financiar performant? Ce impact au introducerea RPA și a inteligența artificială în departamentul financiar? Care sunt job-urile viitorului în financiar? Care sunt principalele caracteristici ale acestora și cum putem anticipa nevoile viitoare are organizației? Ce presupune leadershipul CFO în vremuri de criză? Care sunt modalitățile de finanțare pentru mediul de business?

Totodată, vom aborda noutățile legislative și fiscale, principalele provocări pentru contribuabilii români și soluții de adaptare la noile prevederi și la contextul actual.

Participarea la eveniment este gratuită, însă este necesară înscrierea prealabilă AICI și echivalează cu 5 ore de pregătire profesională pentru membrii Camerei Consultanțlor Fiscali. Pentru informații suplimentare, vă rugăm să ne contactați la office@business-mark.ro.

Mark your B2B opportunity, alături de BusinessMark!

 

Eveniment organizat de BusinessMark, susținut de:  Allevo, Noerr, Cabot Transfer Pricing, Inulta Consulting, Baker Tilly, PKF Finconta, Camera Consultanților Fiscali

Partener de tehnologie: Dendrio

Radio-ul oficial al evenimentului: Europa FM

Parteneri media: Ziarul Bursa, DeBizz, Transilvania Business, Revista Piața, Clujul de Buzunar, Energynomics.ro, Administrație.ro, Global Manager, Financial Market, FinZoom.ro, Jurnalul de Afaceri, TopBusiness.

***

BusinessMark este o companie ce oferă servicii integrate B2B. Principala linie de activitate a BusinessMark este organizarea de evenimente business „concept propriu” prin care ne propunem să oferim mediului de afaceri românesc un spaţiu profesionist de discuţii şi networking. Combinând  metode de comunicare şi business matchmaking, oferim partenerilor noștri modele de dezvoltare complexe, conectându-i în mod direct cu mediul de afaceri şi creând oportunităţi de parteneriat strategic.

German
Citește articolul precedent:
HOTSPOT WORKHUB LANSEAZĂ UN NOU SERVICIU DEDICAT CLIENȚILOR CORPORATE

La un an de la lansarea pe piața din România, Hotspot Workhub a ajuns la un număr de 15 companii...

Închide