Retailerul de modă Peek & Cloppenburg, cu sediul în Germania, a deschis un nou magazin în Timișoara, în cadrul proiectului mixt Iulius Town.

„După redeschiderea noului magazin Peek & Cloppenburg din Băneasa Shopping City, București, ne bucurăm să prezentăm clienților noștri din Timișoara o nouă destinație de shopping, a doua în acest oraș. Suntem nerăbdători să ne bucurăm de diversitatea colecțiilor, acum într-o nouă imagine, cu o experiență completă de shopping”, a declarat, într-un comunicat, Paul Pörtner, Director Retail Management în cadrul Peek & Cloppenburg.

Cel mai mare magazin Peek & Cloppenburg din vestul țării este amplasat pe două etaje – unul destinat  selecțiilor pentru femei și un altul ce conține branduri bărbătești, având o suprafață totală de aproape 3.600 metri pătrați.

„Peste 200 de mărci internaționale de top, cât și proprii precum Jake’s și REVIEW creează harta de shopping în noul magazin Peek & Cloppenburg. De la mărcile exclusive, la demonstrațiile stilistice ale caselor Guess, Scotch & Soda, Ted Baker, Tommy Hilfiger, Under Armour, la stilul iconic al caselor Armani, Coccinelle, DKNY, Lacoste, Love Moschino, până la noile definiții estetice pentru echipamentul sportiv oferite de Adidas, FILA, Nike, Reebok, fiecare vizitator, indiferent de preferințele vestimentare, primește acces la noile colecții”, arată compania.

Peek & Cloppenburg este o companie de familie cu peste 140 de magazine, în 15 țări din Europa. Retailerul oferă o gamă variată de produse pentru toate stilurile și preferințele, de la brand-uri internaționale până la mărcile proprii.