PENNY încheie acest an cu 276 de magazine în România

PENNY Galați

Planul de expansiune al PENNY România continuă și în luna decembrie prin deschiderea a șapte noi magazine în șase județe din România, rețeaua ajungând astfel la 276 de unități.

„Toate cele 20 de magazine deschise anul acesta dispun de noul format PENNY. Accentul în magazin este pus pe design-ul nou și primitor, iar sesiunea de cumpărături pentru clienți este îmbunătățită datorită zonei extinse pentru produse proaspete, mărci proprii pe gustul românilor, dar și datorită semnalizării mai vizibile a promoțiilor și a categoriilor principale de alimente”, se arată într-un comunicat al companiei.

PENNY a deschis săptămâna trecută patru magazine, în Băilești (județul Dolj), Giroc (județul Timiș), Galați (județul Galați) și Slobozia (județul Ialomița), iar săptămâna aceasta va inaugura alte trei unități, în Novaci (județul Gorj), respectiv Bicaz și Roznov (județul Neamț).

Compania este parte a grupului german REWE și unul dintre cei mai activi retaileri din România, cu primul magazin deschis pe piața locală în anul 2005.

Întreaga rețea este deservită de trei centre logistice situate în localitățile Ștefăneștii de Jos, Turda și Bacău. Rețeaua PENNY Market în România este alcătuită din 276 de magazine la nivel național și o echipă formată din peste 4.800 de angajați.

German
Citește articolul precedent:
Închide