Penny Market a extins parteneriatul cu Federația Română de Fotbal

Retailerul Penny Market, parte a grupului german REWE, extinde parteneriatul cu Federația Română de Fotbal (FRF) pentru încă patru ani și va susține noi echipe reprezentative și competiții, suportul acoperind, în premieră, reprezentativele de juniori și junioare, precum și de tineret, dar și primele ligi din futsal și fotbalul feminin.

„Experiența celor trei ani de parteneriat cu FRF ne-a arătat importanța de a fi aproape de clienții noștri în toate aspectele vieții lor, de a ne bucura împreună cu ei la meciuri, de a susține împreună sportivii preferați, de a ne simți parte din aceeași echipă. Odată cu reînnoirea acestui parteneriat și cu susținerea noilor echipe, ne propunem să ne implicăm din ce în ce mai mult în dezvoltarea fotbalului românesc”, a declarat Dennis Biernatzki, director general REWE România.

Retailerul, care este și furnizorul oficial al echipelor naționale pentru diferite categorii de produse, a devenit sponsor al echipei naționale de seniori în 2015.

Penny Market va continua să vândă echipamentul oficial al Echipei Naționale de Fotbal a României, dar și accesorii pentru suporterii fotbalului, în cele 227 de magazine la nivel național.

„Suntem onorați de extinderea parteneriatului cu REWE Group, o companie care întărește acum relația specială pe care o are cu fotbalul românesc. Strategia FRF și rezultatele obținute în urma implementării acesteia prin dezvoltarea fotbalului la nivel de copii și juniori, a fotbalului feminin și a a celui în sală sunt subliniate de acest pas important pe care îl facem astăzi. Pentru prima oară, reprezentativele de juniori și tineret, masculin și feminin, vor avea un partener dedicat. Totodată, susținerea competițiilor de futsal și fotbal feminin se consolidează”, a adăugat președintele FRF, Răzvan Burleanu.

Penny Market este unul dintre cei mai activi retaileri din România, unde a deschis primul magazin în anul 2005. Întreaga rețea locală este deservită de trei centre logistice, situate în localitățile Ștefăneștii de Jos, Turda și Bacău. În prezent, Penny Market are un număr de peste 4.300 de angajați.

German
Citește articolul precedent:
BusinessMark prezintă proiectul “Tax & Finance Forum 2018”

BusinessMark are plăcerea să vă anunţe organizarea proiectului Tax & Finance Forum 2018, proiect ce va include trei evenimente, ce...

Închide