Peste 1.100 de români au fost tratați la spitalul Wiener Privatklinik anul trecut, în creștere cu 28%

Wiener Privatklinik (WPK), unul dintre cele mai mari spitale private din Austria, a primit anul trecut peste 1.100 de pacienți români pentru tratamente și investigații, numărul acestora fiind în creștere cu 28% comparativ cu 2018.

Peste jumătate dintre pacienți au fost tratați pentru diferite forme de cancer, pe locul următor în topul serviciilor medicale accesate fiind intervențiile ortopedice și cele de chirurgie cardiovasculară.

De asemenea, un procent semnificativ de pacienți a ales spitalul WPK pentru investigații medicale preventive (pachete de check-up personalizate).

 „Înregistrăm anual creșteri ale numărului de pacienți români, astfel încât aceștia reprezintă, în prezent, 28% din totalul pacienților internaționali ai spitalului nostru. Mai mult, în 2019 ne-am consolidat prezența pe piața locală, prin lansarea unei reprezentanțe oficiale în Timișoara, care a consiliat un număr important de români din zona de vest să își găsească tratamentul potrivit la Viena. În cadrul Wiener Privatklinik oferim tratamente de ultimă generație în aproape toate specialitățile, realizate de unii dintre cei mai renumiți medici la nivel european, dar și condiţii de spitalizare de 5 stele”, a declarat, într-un comunicat, Ema Hafner, Directorul Departamentului de Marketing și Pacienți Internaționali al Wiener Privatklinik.   

WPK deservește anual circa 9.000 de pacienţi, având o rată de ocupare de 85%. Spitalul pune la dispoziție servicii de diagnostic și tratament în peste 30 de specialități medicale și are în structura sa 9 centre de competență, în: oncologie, medicină sportivă și traumatologie, medicină cardiovasculară, ortopedie, chirurgia nervilor periferici, chirurgie generală, chirurgia tumorilor osoase, gastroenterologie și hepatologie, radiologie intervențională și microterapie.

Wiener Privatklinik deține două reprezentanțe oficiale în România, în București și Timișoara, unde persoanele interesate beneficiază de informații și asistență completă pentru accesarea rapidă a investigațiilor și tratamentelor disponibile la Viena.

„Aceste servicii acoperă toți pașii necesari, de la traducerea și trimiterea dosarului medical, estimarea costurilor de diagnosticare şi tratament, consiliere în ceea ce priveşte spitalizarea şi alegerea medicului potrivit, până la rezervarea transportului şi cazării la preţuri preferenţiale, menținerea legăturii cu medicii și asigurarea serviciilor de traducere în spital”, se spune în comunicat. 

Wiener Privatklinik, înființat în anul 1871, cu sediul în Viena, este unul dintre cele mai mari spitale private din Austria. Anual, peste 4.000 de pacienți internaționali accesează servicii de diagnostic și tratament în cadrul spitalului.

German
Citește articolul precedent:
Închide