Primul magazin Marks & Spencer din Timișoara a fost deschis în proiectul mixt Iulius Town

Grupul Voici La Mode, deținătorul francizei Marks & Spencer pe piața din România, a deschis primul magazin din Timișoara în cadrul proiectului mixt Iulius Town, dezvoltat de companiile IULIUS şi Atterbury Europe.

„Suntem bucuroși să anunțăm deschiderea noului magazin care va aduce brandul nostru mai aproape de comunitatea M&S din Timișoara. Ne bucurăm că putem veni în întâmpinarea nevoilor de diversitate stilistică a clienților din această zonă a țării și, mai ales, că Timișoara este locul în care se deschide primul nou magazin M&S din România, de la preluarea francizei de către Voici La Mode. Le mulțumim și partenerilor de la Iulius Town pentru susținere”, a declarat, într-un comunicat, Evie Filissiadi, General Manager Marks & Spencer România.

Spațiul comercial are peste 1.000 de metri pătrați și include toate diviziile vestimentare – îmbrăcăminte pentru femei, bărbați, copii și lenjerie, fiind deservit de o echipă dedicată formată din 17 consultanți și specialiști în fashion.

„Primii 100 de clienți ce au intrat în magazin în ziua deschiderii au primit gratuit un voucher cadou de 100 de lei, iar toți clienții ce au achiziționat produse din magazin în weekend-ul de deschidere au avut un discount în valoare de 20%. Promoţiile continuă cu o ofertă de 20% discount la jeanși până în data de 6 octombrie”, se mai arată în comunicat.

Marks & Spencer este prezent pe piața din Romania din anul 2000, iar începând din septembrie 2017 funcționează în sistem de franciză prin Voici La Mode Group, care a preluat trei magazine Marks & Spencer, în Băneasa Shopping City, Plaza România și București Mall.

Voici La Mode intenționează să-și extindă în continuare rețeaua și să deschidă noi unități în locații premium, consolidând prezența brandului britanic pe piața din România, precizează compania.

Creat în 1884, Marks & Spencer este prezent în 50 de țări, având peste 900 de magazine în UK, peste 400 de magazine la nivel internațional și 25 de magazine online.

Marks & Spencer a lucrat în parteneriat cu Voici La Mode Group din anul 1960.

Voici La Mode deține în prezent 35 de unități în Cipru și România, incluzând magazine Marks & Spencer, CELIO, Wallis, Dorothy Perkins, Evans, Topshop, Topman, precum și lanțul de cafenele – restaurante Café la Mode.

German
Citește articolul precedent:
Închide