Primul magazin monobrand TAG Heuer din Sud-Estul Europei, deschis de Cellini în Băneasa Shopping City

Cellini, cea mai veche rețea locală de magazine de bijuterii și ceasuri, în calitate de partener oficial TAG Heuer în România, a anunțat deschiderea unicului magazin monobrand din Sud-Estul Europei al prestigioasei mărci de ceasuri elvețiene, în urma unei investiții de aproximativ 300.000 euro.

TAG Heuer este una dintre cele mai apreciate mărci de ceasuri din lume. Din luna iunie, ceasuri din colecțiile Carrera, Formula 1, Connected sau Aquaracer pot fi achiziționate în cadrul magazinului monobrand deschis în Băneasa Shopping City, la parter, lângă Cellini Grand Boutique.

„Suntem onorați să deschidem primul magazin monobrand TAG Heuer din Sud-Estul Europei. Cu atât mai mult cu cât conceptul noului magazin aduce cu sine inovație și cucerește printr-un design interior și exterior de excepție, oferind o experiență de shopping unică, alături de personalul experimentat gata să facă cele mai potrivite recomandări în materie de ceasuri”, a declarat Dragoș Nicolae, Managing Partner Cellini Group.

De-a lungul istoriei sale, mecanismele și inovațiile TAG Heuer au atras atenția întregii lumi orologiere: inventarea și brevetarea „pinionului oscilant” (1887), primul cronograf de bord pentru automobile (1911), primul cronometru „Autavia” pentru mașinile de curse (1933), lansarea legendarului cronograf „Carrera” (1964), primul cronograf cu cuarț  „Chronosplit” din lume (1975), conceptul revoluționar și unic al colecției „Monaco” sau reinventarea oscilatorului „Pendulum”.

Toate ceasurile TAG Heuer sunt supuse unor numeroase teste de rezistență (temperaturi extreme, șocuri, etanșeitate) și de verificare a standardelor materialelor.

Cellini, cea mai veche rețea de magazine de bijuterii și ceasuri din România, a deschis primul magazin în anul 1999, în București.

Cellini este partenerul principal în România al celor mai mari grupuri producătoare de ceasuri și bijuterii din lume: Grupul Swatch (Omega, Longines, Tissot, Swatch, Rado, Calvin Klein), LVMH (Hublot, TAGHeuer, Zenith), Richemont (Cartier, IWC Schaffhausen, Vacheron Constantin), la care se adaugă renumite branduri de bijuterii precum Fabergé, Meister, Leo Pizzo, Casato, Maria Granacci, Eva Nobile, Carezze, Bambini Preziosi, Insieme sau Dogma.

Produsele Cellini pot fi achiziționate în București (Băneasa Shopping City – 3 magazine, AFI Cotroceni, București Mall, Promenada Mall, Mega Mall, ParkLake), Constanța și Ploiești, precum și online, pe www.cellini.ro.

German
Citește articolul precedent:
Afacerile grupului eMAG au crescut cu 30% anul trecut, la 4,06 miliarde lei

Grupul eMAG, prezent pe piețele din România, Bulgaria, Ungaria și Polonia, a încheiat anul 2017 cu o cifră de afaceri...

Închide