WU Executive Academy, parte a Universității de Economie și Afaceri din Viena, cea mai mare universitate de business din Europa, deschide sesiunea de înscrieri în programul EMBA Bucharest, cursurile urmând să înceapă în luna noiembrie a acestui an.

Managerii și antreprenorii români și străini care vor aplica până la data de 31 martie beneficiază de early bird discount de 2.000 euro din valoarea totală a școlarizării.

Executive MBA Bucharest se adresează managerilor cu o experiență de minim cinci ani și care au înregistrat un progres solid în carieră. Acesta include 14 module, desfășurate pe parcursul a 16 luni, în regim part-time, oferind cursanților posibilitatea de a-și continua activitatea profesională în timpul studiilor.

„Prin acordarea reducerilor de tip early bird urmărim să stimulăm interesul managerilor și antreprenorilor care vor să urmeze un MBA de calitate să aplice la programul nostru, apreciat la nivel internațional. Executive MBA Bucharest, desfășurat în București, cu rezidențiate în SUA și Austria, promite cursanților o experiență unică, de top, atât pe plan educațional, cât și personal. La rândul lor, participanții aduc valoare adăugată programului prin experiența, pasiunea și motivația lor. Sperăm să ne bucurăm de cât mai multe înscrieri în această sesiune”, a declarat, într-un comunicat, Adriana Codruța Georgescu, program manager Executive MBA Bucharest.

Programul include trei module internaționale, două în Austria și unul în SUA, care oferă studenților posibilitatea de a aprofunda cunoștințele despre diferite contexte instituționale și de a interacționa cu manageri din diferite companii, aflate fie în perioade de tranziție, fie în faza de globalizare a business-ului.

Cursurile se axează în proporție de peste 80% pe latura practică, prin studii de caz internaționale de actualitate, sesiuni de eLearning, prelegeri, simulări și discuții interactive între studenți, dar și cu alumni, prin organizarea de guest lectures.

„Pentru a avea succes în mediul de afaceri global, extrem de competitiv și dinamic al zilelor noastre, executivii trebuie să-și actualizeze în permanență cunoștințele, abilitățile și perspectivele. Executive MBA Bucharest a fost proiectat întocmai pentru acest scop. Programul oferă studenților un mediu educațional competitiv și multicultural în care aceștia vor dobândi cunoștinte aprofundate în toate ariile de business de interes, în același timp accentul fiind pus pe dezvoltarea competențelor necesare pentru adaptarea la tendințele, tehnologiile emergente și atingerea potențialului de lider în afaceri”, a spus Prof. Phillip C. Nell, directorul academic al programului.

Prezent pe piaţa românească din 2006, programul de Executive MBA oferit de WU Executive Academy numără peste 300 de absolvenți până în prezent. Media de vârstă a studenţilor este de 36 de ani, cu 12 ani de experienţă în muncă, dintre care șase ani sunt de experienţă în management. Majoritatea acestora - 60% sunt angajaţi pe poziţii de middle management, 20% sunt antreprenori, în timp ce 20% fac parte din top management.

WU Executive Academy este parte a Vienna University of Economics and Business (WU), cea mai mare universitate de business din Europa și a doua cea mai bună universitate din țările vorbitoare de limba germană.

Portofoliul educațional al WU Executive Academy include programe de MBA, EMBA, Professional MBA, Master of Laws, certificări universitare, programe corporate, dar și diverse seminarii, fiind unul dintre principalii furnizori de educație executivă din Europa Centrală și de Est. În prezent, programele și rezidențiatele sale se desfășoară în peste 15 țări de pe patru continente.