Promovare în echipa de banking & finance a Schoenherr. Adina Damaschin devine counsel

Adina Damaschin

Schoenherr și Asociații SCA anunță promovarea în poziția counsel a Adinei Damaschin, avocat specializat în banking & finance și projects/PPP/concessions. Practica specializată de banking & finance și capital markets a Schoenherr și Asociații SCA include în prezent 11 avocați.

„Poziția de counsel este una care exprimă valențele european-regionale ale Schoenherr, presupunând competențe la nivel de regiune în cadrul practicilor menționate. Prin promovarea Adinei, care devine primul counsel în cadrul biroului nostru din București, punctăm nuanțarea unui nivel avansat de dezvoltare profesională și o felicităm pe Adina pentru atingerea lui. Adina și-a demonstrat din plin abilitățile, inclusiv prin participarea la și coordonarea unor proiecte la nivelul CEE și al regiunii Balcanilor. Adina întărește ce a început partenerul meu Matei Florea acum 3-4 ani de zile: dezvoltarea unui Hub regional de banking & finance și projects din București.‟, a declarat Sebastian Guțiu, Managing Partner Schoenehrr București.

Adina Damaschin are experiență considerabilă în acordarea de asistență juridică în legătură cu finanțări multi-jurisdicționale și locale, în special finanțarea de achiziții societare și a dezvoltării de proiecte real estate. Totodată, asistă în mod curent instituții financiare active în România în legătură cu tranzacțiile sau activitatea lor curentă, fiind implicată în toate proiectele majore derulate de echipa specializată a Schoenherr și Asociații SCA. În cei 13 ani de carieră profesională, Adina Damaschin a lucrat ca avocat într-o serie de firme internaționale de avocatură active pe piața din România, precum și ca in-house counsel în companii multinaționale din domeniile financiar-bancar și energie.

„În cei patru ani de când s-a alăturat Schoenherr, Adina este o parte importantă a echipei noastre de banking & finance și a celei de projects/PPP/concessions. Promovarea ei vine ca o recunoaștere a reușitelor sale profesionale din ultimii ani, precum și ca o dovadă de maturitate a echipei specializate a Schoenherr București.‟, a declarat Matei Florea, Partner Schoenehrr și coordonatorul practicii de banking & finance a firmei în București.

Schoenherr și Asociații SCA are una dintre cele mai active echipe de banking & finance din România, avocații specializați ai firmei fiind implicați în cele mai mari tranzacții derulate pe piața financiar-bancară locală în ultimii ani. Exemple de proiecte recente includ tranzacțiile prin care Piraeus, Eurobank și National Bank of Greece și-au vândut subsidiarele din România, o serie de vânzări-record de portofolii de credite neperformante (incluzând, spre exemplu, vânzarea portofoliilor BCR, BRD-Groupe Société Générale, Raiffeisen Bank), proiecte de finanțare, regulatory, precum și asistență juridică generală acordată unora dintre cei mai importanți jucători din sistemul financiar-bancar românesc.

German
Citește articolul precedent:
Kaufland a bugetat investiții de 200 mil. euro pentru extinderea și modernizarea rețelei din România

Kaufland România a bugetat investiții de 200 milioane de euro în următorul an financiar (martie 2018 - februarie 2019) pentru...

Închide