Raiffeisen Bank va deschide o agenție cu servicii bancare complete la parterul clădirii ISHO Offices, componentă a proiectului imobiliar mixt ISHO, dezvoltat în Timișoara de compania Mulberry Development, fondată de antreprenorul Ovidiu Șandor.

Agenția bancară va fi deschisă în luna septembrie și va deservi toate segmentele de clienți, de la companii mari și medii până la persoane fizice.

„Deschiderea acestei agenții bancare este un prim pas spre dezvoltarea unui centru de servicii financiar-bancare în cartierul ISHO din Timișoara. Raiffeisen Bank este prima instituție bancară importantă care își confirmă prezența în ISHO Offices”, se arată într-un comunicat transmis de Raiffeisen Bank și Mulberry Development.

Dezvoltatorul imobiliar este într-o fază avansată de negocieri și cu alte companii reprezentative pentru mediul bancar, financiar sau asigurări, care sunt atrase de conceptul propus de cartierul ISHO.

„Raiffeisen Bank este interesată să fie acolo unde sunt și clienții săi, cât mai la îndemâna lor și de aceea ne uităm la cele mai bune locații dintr-un oraș. Astfel, am decis să deschidem o agenție cu servicii de excelență, în cel mai nou business hub din Timișoara, cartierul ISHO, dezvoltat de un antreprenor local recunoscut pentru calitatea proiectelor sale și un partener al băncii noastre”, a spus Emil Esanu, director executiv, Regiunea 1 Retail și Corporate la Raiffeisen Bank.

La finalul celor trei etape de dezvoltare, ISHO va deveni un cartier complet care, alături de cele peste 1.000 de apartamente și 50.000 mp de birouri de nouă generație, va beneficia de o gamă largă de servicii - un centru de conferințe ultra-modern, un hotel internațional, un spațiu de co-work pentru start-up-urile din oraș, un spațiu pentru evenimente, respectiv un centru de spa și gym.

„Dorim ca ISHO să găzduiască cele mai importante companii din oraș, din zona de vest a țării și ne propunem să selectăm în continuare servicii și facilități complementare de calitate ridicată. Obiectivul nostru este să realizăm în ISHO cel mai important pol de business din regiune, care, alături de zona de locuire, vor transforma întreaga zonă în noul centru vibrant al orașului”, a spus Ovidiu Șandor, dezvoltatorul cartierului ISHO.

Mulberry Development este cunoscută și pentru realizarea altor două proiecte imobiliare de referință: City Business Centre (Timișoara)  și The Office (Cluj-Napoca).

Raiffeisen Bank, parte a grupului austriac Raiffeisein, are peste 20 de ani de activitate în piața bancară din România, susține peste 100.000 de companii să-și dezvolte afacerile și are peste 2 milioane de clienți persoane fizice.

Rețeaua băncii numără aproximativ 445 de agenții, 1.000 de ATM-uri, 191 de automate multifuncționale și aproximativ 19.000 de EPOS-uri. Peste 500.000 clienți ai băncii sunt activi pe canale electronice (online și mobile banking).