Raiffeisen Bank donează două milioane de lei pentru spitalele din România

www.raiffeisen.ro

Raiffeisen Bank a pus la dispoziția spitalelor din România un fond de două milioane de lei, banii fiind destinați achiziției de materiale de protecție și intervenție pentru personalul medical implicat în tratarea pacienților cu COVID19.

Suplimentar, banca a făcut și o donație de peste 100.000 de lei către 15 cămine de bătrâni, pentru cumpărarea de materiale de protecție și dezinfectanți.

„Traversăm cu toții o perioadă complicată, pe care o putem depăși mai ușor dacă dăm dovadă de solidaritate și, mai ales, dacă ne unim eforturile – oameni simpli, companii, membrii societății civile și autorități. Este responsabilitatea noastră să susținem cu tot ce putem personalul medical și spitalele care, în aceste momente, au misiunea critică în lupta împotriva pandemiei COVID-19”,  a declarat, într-un comunicat, Corina Vasile, Director de Comunicare Raiffeisen Bank.

Raiffeisen Bank oferă servicii universale de banking pentru două milioane de clienți persoane fizice, 91.000 de IMM-uri și 5.750 de companii mari și medii. Peste 650.000 dintre clienții băncii folosesc aplicațiile Raiffeisen Smart Mobile și Raiffeisen Online.

Banca are 4.800 de angajați și aproximativ 800 de ATM-uri, 300 de mașini multifuncționale (MFM-uri) și 22.000 de POS-uri.

German
Citește articolul precedent:
Închide