Raiffeisen Bank este prima bancă din România care și-a digitalizat total relația cu casele naționale de pensii

București, 23 august 2021 – Alimentarea conturilor de pensii deschise la Raiffeisen Bank se face acum online și instant pentru că banca și-a digitalizat 100% relația cu toate casele de pensii din România (CNPP, MAI, MapN, SRI). Procesarea, respectiv transmiterea dosarelor pentru încasarea pensiilor în cont deschis la Raiffeisen Bank se face exclusiv online, eficientizând timpul și efortul de ambele părți.

„Am mai parcurs încă un pas important în procesul de digitalizare a serviciilor oferite clienților noștri. Acest pas înseamnă consolidarea relației cu un segment de clienți important pentru bancă prin eficientizarea serviciilor și a proceselor operaționale. În prezent avem active aproximativ 350.000 de conturi de pensii.” a spus Vladimir Kalinov, vicepreședinte retail la Raiffeisen Bank.

Raiffeisen Bank este una dintre băncile universale aflate în top 5 în România și deservește 2,2 milioane de clienți, persoane fizice și juridice. Banca are peste 4.600 de angajați, 300 de agenții în toată țara, 700 de ATM-uri, 400 de mașini multifuncționale (MFM-uri) și o rețea de peste 24.400 de POS-uri.

German
Citește articolul precedent:
Românii de pretutindeni se pregătesc de un nou Summit

RePatriot aduce românii din Diaspora împreună, Acasă, la cel mai mare maraton de networking menit să strângă oamenii de afaceri...

Închide