KiK, unul dintre cei mai mari discounteri de îmbrăcăminte din Germania, care a intrat pe piața locală în toamna acestui an, a anunțat deschiderea celui de-al treilea magazin din zona Transilvaniei, la Bistrița.

Situat în Galeriile Comerciale B1 Retail Park, unitatea se întinde pe o suprafață de peste 650 metri pătrați.

„Ne bucurăm să venim la Bistrița cu ocazia deschiderii primului magazinului KiK la Poarta Transilvaniei și avem convingerea că brandul nostru va fi foarte bine primit de către bistrițeni.  Ne dorim să avem o creștere la fel de dinamică pe piața din România și, mai ales, să fim primiți cu aceeași căldură în fiecare oraș în care venim. Strategia companiei este îndreptată către clienții noștri, astfel KiK pune accent pe calitatea produselor sale la un preț accesibil”, a declarat Raluca Hartmann, director general KiK România.

Până la finalul anului, retailerul german va mai deschide al doilea magazin la Oradea, un magazin la Vaslui, unul la Râmnicu Vâlcea și unul la Craiova.

KiK, unul dintre cei mai mari discounteri de modă din Germania, operează peste 3.500 de magazine în Europa. Odată cu intrarea pe piața din România, în luna septembrie, KiK țintește extinderea pe plan național prin deschiderea a 45 de unități, până la finalul anului viitor.

Oferta de produse a brandului este reprezentată în proporție de 70% de segmentul de textile, fiind completată de alte articole non-food, precum cadouri, accesorii, decorațiuni, jucării și articole de papetărie.