Rețeaua dm drogerie markt se extinde cu două magazine, în București și Popești-Leordeni

Lanțul german de magazine dm drogerie markt își continuă expansiunea pe piața românească și deschide în data de 20 iunie două magazine, în București (Calea Văcărești) și în Popești-Leordeni, județul Ilfov.

„Continuăm politica de expansiune din ultimii ani. Pentru noi este important să fim cât mai aproape de clienți și să le oferim sortimente diversificate, dar și proximitate. Venim în întâmpinarea nevoilor lor prin gama variată de produse, pentru toate vârstele și categoriile de consumatori, dar și implicându-ne în comunitate. De aceea, am ales să susținem, încă o dată, partenerul nostru, MagiCamp, oferindu-i totalul încasărilor obținute pe parcursul desfășurării celor două evenimente de lansare”, a declarat Cristian Crișan, administrator dm drogerie markt.

dm drogerie markt este una din cele mai puternice rețele de retail specializate în domeniul frumusețe, wellness, bebe, produse pentru îngrijirea casei, cu un portofoliu extins de produse și mărci în aceste segmente.

Primele magazine dm drogerie markt au fost deschise în Germania, în anul 1973, iar ulterior compania a intrat și pe piețele din Austria, Bosnia, Bulgaria, Croația, Cehia, Italia, Macedonia, România, Serbia, Slovacia, Slovenia și Ungaria, ajungând la o rețea de aproximativ 3.500 de magazine și 60.000 de angajați.

dm drogerie markt România a fost înființată în anul 2007, când a deschis prima filială în orașul Timișoara, unde se află și sediul central. Lanțul de magazine a creat peste 600 de locuri de muncă și numără mai mult de 100 de magazine pe piața locală.

German
Citește articolul precedent:
Uber Eats a ajuns la 700 de restaurante partenere în București, după un an de la lansarea pe piața locală

Platforma de livrare de mâncare Uber Eats înregistrează după primul an de activitate pe piața românească un număr de 700...

Închide