Rețeaua Kaufland din România atinge pragul de 150 de magazine, prin deschiderea unui nou hipermarket în Brașov

Retailerul Kaufland deschide joi, 17 februarie, un nou magazin în Brașov, rețeaua din România ajungând astfel la un număr de 150 de hipermarketuri.

Noul magazin este localizat în cartierul Tractorul din Brașov, fiind al treilea hipermarket Kaufland din oraș.

Prin deschiderea noului hipermarket, Kaufland, unul dintre cei mai mari angajatori din România, susține dezvoltarea comunității locale, generând peste 100 de locuri noi de muncă.

Magazinul ocupă o suprafață construită de peste 13.000 mp, dispuși pe cele două etaje, dintre care 3.700 mp sunt alocați spațiului de vânzare.

Parcarea este acoperită și are o capacitate de 302 de locuri pentru mașini, dintre care 10 locuri pentru familii și 11 pentru persoane cu dizabilități. Cei care conduc mașini electrice au la dispoziție două locuri de parcare cu acces la stațiile de încărcare.

Magazinul este dotat cu 16 case de marcat, dintre care 6 case express (self check-out).

„150 de magazine înseamnă pentru noi șansa de a fi mai aproape de clienții noștri, de a susține producătorii și partenerii români și, desigur, de a fi un sprijin pentru economia locală. Anul acesta, la fel ca în 2021, ne-am propus un ritm alert de expansiune, pe care îl susținem cu toate resursele necesare. Rămânem același partener de încredere, ne asumăm să rămânem un actor implicat, care contribuie concret la crearea de locuri de muncă, creșterea calității vieții și o dezvoltare durabilă a comunității locale”, spune Valer Hancaș, Director Comunicare & Corporate Affairs, Kaufland România.

Kaufland se numără printre cele mai mari companii de retail din Europa, cu 1.350 de magazine în 8 țări, 139.000 de angajați și o rețea de 150 de magazine în România.

German
Citește articolul precedent:
AHK România aniversează 20 de ani de existență. Sustenabilitatea – tematica anului

Pentru AHK România, 2022 este un an special, deoarece, de 20 de ani încoace AHK România își desfășoară cu succes...

Închide