Rețeaua Kaufland România a ajuns la 118 magazine

Kaufland deschide la 31 ianuarie un nou magazin în Buzău, al doilea din acest oraș, rețeaua locală a retailerului german ajungând astfel la un număr de 118 hipermarket-uri.

Prin deschiderea acestei unități, situat pe Bulevardul Unirii, compania creează peste 100 de noi locuri de muncă în Buzău. Magazinul are o suprafață de vânzare de 2.380 metri pătrați și asigură 203 de locuri de parcare pentru mașini.

Printre raioanele disponibile se numără cele de legume – fructe, de produse proaspete cu servire asistată, brutărie, alimente de bază, dulciuri, băuturi, produse nealimentare și drogherie.

Galeria comercială din incinta magazinului cuprinde următoarele spații concesionate: farmacie Sensiblu, bancomat BCR, pizzerie și punct Tabac Xpress. De asemenea, pentru cei care vor să ia masa rapid, Kaufland pune la dispoziția clienților un punct Grill.

„Design-ul spațiului influențează mult calitatea timpului petrecut la cumpărături, așadar, de astăzi întâmpinăm buzoienii cu un nou magazin colorat, modern și luminos. În acest an, compania Kaufland aniversează 50 de ani fresh în Europa și ne bucurăm că astăzi reușim să oferim clienților o experiență de cumpărături completă”, a declarat Valer Hancaș, Director Corporate Affairs & Comunicare, Kaufland România.

Kaufland se numără printre cele mai mari companii de retail din Europa, cu peste 1.250 de magazine, în șapte țări.

German
Citește articolul precedent:
SAP Timișoara își mărește echipa de specialiști IT

SAP România își continuă expansiunea pe piața locală prin dezvoltarea centrului din Timișoara, unde a inaugurat un nou etaj în...

Închide