România/CEE: Schoenherr numește doi avocați români drept coordonatori de practică la nivel de grup. Practicile vizate: financiar-bancar și piața de capital, respectiv real estate

Sebastian Gutiu, Managing Partner Romania

Schoenherr anunță promovarea lui Sebastian Guțiu (managing partner Schoenherr România) drept noul coordonator al practicii de real estate a firmei și pe Matei Florea (partener Schoenherr) drept coordonator al practicii financiar-bancar și piața de capital.

„Mă bucur că noii coordonatori la nivel de firmă ai ariilor de practică financiar-bancar și piața de capital, respectiv real estate, vin dintr-o piață în creștere – România. Acest lucru contribuie la continuarea dezvoltării poziției noastre ca firmă activă în CEE. Matei și Sebastian sunt avocați recunoscuți, cu experiență considerabilă în domeniile lor. Sunt sigur că vor continua să dezvolte expertiza firmei în aceste arii de practică.‟, a declarat Michael Lagler, managing partner Schoenherr.

Sebastian Guțiu s-a alăturat Schoenherr în 2001, iar de 10 ani este managing partner al biroului din București al firmei. Este specializat în real estate, precum și în litigii și arbitraje. Este avocatul care a dezvoltat practica de real estate a Schoenherr în România și este recunoscut pentru activitatea sa în acest domeniu de către organisme internaționale de cercetare precum Chambers and Partners.

„Această numire reprezintă o recunoaștere a centrelor noastre de competență în regiunea CEE/SEE. Schoenherr are o practică puternică în dreptul imobiliar în țările în care avem birouri și urmărim să continuăm dezvoltarea experienței firmei în acest domeniu. Scopul nostru este să prestăm, ca și până acum, servicii juridice excelente pentru clienții noștri activi în real estate.‟, a declarant Sebastian Guțiu.

Matei Florea este membru al echipei Schoenherr din 1999. Este coordonatorul grupurilor de practică ale Schoenherr România specializate în financiar-bancar, respectiv proiecte/PPP/concesiuni/achiziții publice. Este unul dintre avocații români recunoscuți în domeniul financiar-bancar, coordonând tranzacții M&A în sectorul bancar, tranzacții cu portofolii de credite, aspecte de reglementare, proiecte de restructurare de credite, finanțări.

„Sunt entuziasmat și onorat de acest nou proiect. Practica noastră în domeniul financiar-bancar a crescut considerabil în toate birourile noastre din CEE. Avem mulți ani de experiență în gestionarea de tranzacții complexe. Sunt convins că cheia succesului constă în a continua să ne concentrăm pe nevoile clienților noștri și pe echipa noastră specializată.‟, a declarat Matei Florea.

 

 

Sebastian Guțiu | managing partner România

T: +40 21 319 67 90 | E: s.gutiu@schoenherr.eu

 

Daniela Bădoi | pr & communications manager (București)

T: +40 733 730 115 | E: d.badoi@schoenherr.eu

 

German
Citește articolul precedent:
Clădirile istorice din București, nouă țintă a investitorilor imobiliari

Clădirile istorice din centrul Capitalei au devenit o nouă țintă pentru dezvoltatori în condițiile în care disponibilitatea terenurilor pentru construcții...

Închide