Rustler România își mărește echipa cu zece facility managers

Furnizorul de servicii imobiliare Rustler România, parte a grupului austriac Rustler, vrea să-și extindă echipa cu zece facility managers, urmând să ajungă la 100 de angajați, decizia bazându-se pe creșterea numărului de proprietăți din portofoliul companiei și un avans de 40% al business-ului.

„Ne dorim ca până la finalul anului să avem o echipă mai bogată cu până la 10 persoane: ingineri de mentenanță specializați în sectorul office și tehncieni calificați. Domeniul nostru este unul în care nu îți poți permite personal slab sau necalificat, de noi depinzând siguranța a sute de mii de oameni, dar și investiții de peste 800 de milioane de euro. Așadar, pentru fiecare membru nou în echipă și nu numai vom pune la dispoziție training-uri, certificări și specializări specifice pentru a crește productivitatea, eficienţa, creativitatea, spiritul inovator, asset-uri pe care să le putem transforma într-o creştere pe termen lung”, a declarat Daniel State, Managing Director Rustler România.

Compania derulează procesul de recrutare folosind un mix de canale, de la site-uri de profil, recomandări sau cerințe specifice ale proprietarilor, dar și prin colaborări cu firmele de recrutare.

Printre calificările membrilor echipei Rustler România se numără specialiști în domenii precum inginerie, cu specializări în instalații pentru construcții, energetică, mecanică, sisteme de securitate, automatic, construcții civile; economie; financiar; juriști; auditori interni pentru calitate și procese; tehnicieni calificați: instalatori sanitari, electrice, sisteme de detecție și sisteme de stingere incendii.

În 2017, Rustler România a securizat contracte noi, oferind servicii de Property și Facility Management pentru clădiri de birouri de aproximativ 100.000 mp, pentru sectoarele industrial și logistic de 100.000 mp, cu consolidarea proiectelor din zona de vest a țării, dar și centre comerciale de 85.000 mp.

Anul viitor, compania vizează extinderea serviciilor la proprietățile pentru care oferă deja servicii de Property și Facility management, extinderea portofoliului prin adăugarea de noi clădiri, precum și semnarea de contracte cu clienți noi.

Grupul austriac Rustler, cu afaceri de aproximativ 50 de milioane euro, administrează active cu o valoare estimată de 10 miliarde euro și are peste 500 de angajați.

În România, compania a înregistrat o cifră de afaceri de 1,8 milioane euro în 2016, estimând o creștere de 40% pentru acest an. Portofoliul local include clienți precum Bluehouse Capital, WDP Development, NEPI Rockcastle, VASTINT, CITEC Immobilien, IVECO Services, Colosseum Retail Center, Monza Hospital, S+B Gruppe sau Decathlon.

German
Citește articolul precedent:
Noile măsuri fiscale periclitează România ca amplasament investițional

Încrederea companiilor germane în pericol de a se pierde Cu mare îngrijorare am luat la cunoștință faptul că modificările din...

Închide