SAF-T, proceduri de închidere a anului fiscal, consolidare fiscală, stimulente și scutiri fiscale – printre principalele teme abordate la ”Noerr’s Annual Tax & Finance Conference”

Sfârșitul oricărui an financiar este întotdeauna plin de provocări pentru profesioniștii din domeniul financiar, mai ales în cazul în care respectivul an a fost afectat de o pandemie și de un mediu politic și fiscal aflat în continuă schimbare.

Astfel, Noerr propune specialiștilor din domeniul financiar o discuție cu focus special pe SAF-T, proceduri de închidere a anului fiscal, consolidare fiscală, stimulente și scutiri fiscale, în cadrul conferinței online Noerr’s Annual Tax & Finance Conference” ce este  organizată cu spijinul BusinessMark.

Temele abordate vor fi:

  • Consolidare fiscală (TVA și impozit pe profit)
  • Proceduri de închidere a anului și alte aspecte care trebuie avute în vedere: rezultatele inventarierii, provizioane și angajamente, rezervă legală, active nete ajustate
  • Stimulente și scutiri fiscale relevante la sfârșitul anului (amnistie fiscală pentru dobânzile și penalitățile pentru plata cu întârziere, amnistie fiscală pentru diurne, bonificații din impozitul pe profit în funcție de activele nete)
  • Provocarea SAF-T
  • Cum va arăta contabilitatea în 2030

Evenimentul se va încheia cu o dezbatere despre viitorul contabilității în contextul unei tendințe pronunțate de digitalizare și automatizare.

Vor împărtăși din experiența lor:

  • Theodor Artenie, Head of Tax, Noerr
  • Nicoleta Florea, Head of Accounting & Payroll, Noerr
  • Andrei Copil, Management Consultant, Noerr
  • Invitat special: Ioan Floria, Partner & CEO, Bizee

Evenimentul va fi moderatde Iulian Sorescu, Partener, Head of Noerr Finance & Tax, Romania.

Conferința este dedicată: Directorilor financiari, Directorilor generali, Controllerilor financiari, Directorilor economici, Directorilor contabili, Contabililor, Antreprenorilor.

Participarea la eveniment este gratuită, dar este necesară înregistrarea prealabilă, AICI.

Evenimentul este organizat de Noerr cu susținerea BusinessMark.

Partenerii media ai evenimentului sunt: Ziarul Bursa, DeBizz, Transilvania Business, Revista Piața, Energynomics.ro, Administrație.ro, Global Manager, Financial Market, FinZoom.ro, Jurnalul de Afaceri, Matek.

German
Citește articolul precedent:
Pe 19 noiembrie 2021, discutăm despre provocările cu care se confruntă mediul de afaceri în cadrul unei nouă ediții a „Business Challenge” – eveniment online

BusinessMark are plăcerea să vă anunțe organizarea unei noi ediții a „BusinessChallenge”, eveniment online dedicat mediului antreprenoriat și IMM-urilor, ce...

Închide