Schmidt Premium Cars, divizia de automobile de lux a MHS Holding, investeşte într-un centru de excelență în vânzări pentru marca Rolls-Royce, în locația Automobile Bavaria din Băneasa - București, implementând cele mai înalte standarde pentru vânzarea acestei mărci, la nivel local şi regional. Coordonarea operaţiunilor de vânzări și a celor de service se va face de către dl. Cristian Bednar. Cristian are o de experiență de peste 15 ani în domeniul vânzărilor de automobile din segmentul premium și de lux. El va reprezenta marca în calitate de Rolls-Royce Brand Ambassador al Schmidt Premium Cars. Schmidt Premium Cars își consolidează astfel poziția în România, acordând o atenție deosebită dezvoltării și îmbunătățirii relațiilor cu clienții mărcilor auto de lux din regiune, printr-o echipă nouă şi dedicată, pregătită sa răspundă pretenţiilor acestui segment de piaţă. Experienţa şi calitatea serviciilor oferite de companie au fost premiate anul trecut, în cadrul conferinței mondiale a dealerilor Rolls-Royce Motor Cars. Schmidt Premium Cars a primit distincţiile de: Sales Dealer of the Year, Ownership Services Dealer of the Year şi Bespoke Dealer of the Year. “Fiecare Rolls-Royce este special iar clienţii noştri merită şi îşi doresc ca automobilul lor să aibă caracteristici extraordinare, distinctive, unice. De acest lucru ne ocupăm noi, cu ajutorul departamentului Bespoke al Rolls-Royce Motor Cars, format dintr-un colectiv al celor mai buni designeri, ingineri și meșteșugari din domeniu. Această abordare a diferenţiat Rolls-Royce, de mai bine de un secol, de alte mărci. Cu o experienţă de neegalat în ceea ce priveşte personalizarea, programul Bespoke este cu adevărat bijuteria din coroana Rolls-Royce Motor Cars şi promisiunea brand-ului pentru un produs unic.”, a declarat Cristian Bednar, Rolls-Royce Brand Ambassador of Schmidt Premium Cars. “Faptul că Automobile Bavaria găzduieşte singurul centru de service şi vânzări Rolls-Royce din regiune ne onorează și ne obligă să ridicăm standardele de calitate pentru serviciile pe care le oferim şi sub alte mărci. La începutul acestui an am reuşit să demarăm procesul de aliniere a tuturor serviciilor pe care le oferim în întreaga rețea, extinse acum în segmentul de lux, prin alocarea unui reprezentant responsabil cu operaţiunile Rolls-Royce în România. Suntem încrezători că fiecare client din segmentul automobilelor de lux va primi cu bucurie această veste.”, a declarat George Dorobanţu, CEO Automobile Bavaria Group.

Despre Schmidt Premium Cars La începutul acestui an, Schmidt Premium Cars a prezentat în premieră, la Salonul Auto Internaţional Bucureşti, noul Rolls-Royce Phantom, fiind pentru prima dată când marca a fost prezentă oficial la un salon auto în România. Schmidt Premium Cars deţine reprezentanţe în România şi Germania: la Bucureşti se află singura reprezentanţă service Rolls-Royce din Sud-Estul Europei, iar la Munich unul dintre cei mai de succes dealeri Rolls-Royce din lume, precum şi un service dedicat exclusiv propietarilor Rolls-Royce. Cele două centre, din Bucureşti şi Munich, oferă cele mai bune servicii distinşilor clienţi, aducând laolaltă cei mai buni tehnicieni, pentru a răspunde aşteptărilor speciale ale acestora.

Despre Rolls-Royce Încă din anul 1904, experienţa Rolls-Royce Motor Cars îmbină cu măiestrie arta constucţiei manuale de maşini cu tehnologia avansată şi materialele de cea mai bună calitate, creând un amestec unic de rafinament, dinamism şi calitate, transformând fiecare model într-un reper automobilistic global. În 2016, Rolls-Royce Motor Cars a înregistrat cea mai mare creştere ca volum de vânzări: 4011 autovehicule construite manual au fost livrate către clienţi din toată lumea. O cifră record, în cei 113 ani de tradiţie ai mărcii. Modelele Rolls-Royce sunt comercializate în aproape 50 de ţări, printr-o reţea globală de 130 de dealeri.