Schoenherr promovează șapte avocați români la nivel local și internațional

Sebastian Guțiu, managing partner Schoenherr și Asociații SCA

Schoenherr și Asociații SCA a anunțat cinci promovări la nivel local, precum și promovarea a doi avocați români în structura internațională a grupului Schoenherr.

Avocații vizați sunt Georgiana Bădescu, Mădălina Neagu, Iustin Armașu, Mădălina Mitan, Mara Moga-Paler, Adriana Stănculescu și Carmen Știrbu.

„Credem în importanța recunoașterii valorii individuale a membrilor echipei noastre. Ne bucurăm să anunțăm promovarea unor avocați care sprijină în mod real, prin activitatea lor, creșterea practicilor din care fac parte. Avem încredere în potențialul colegilor noștri de a continua să contribuie la dezvoltarea Schoenherr, atât local, cât și la nivel internațional”, a declarat, într-un comunicat, Sebastian Guțiu, managing partner Schoenherr și Asociații SCA.

Avocatele Mădălina Neagu și Georgiana Bădescu, care dețineau poziția de local partner în biroul din România al Schoenherr, au fost promovate la rolul de contract partner în cadrul structurii internaționale a firmei.

Mădălina Neagu este un avocat experimentat de corporate/M&A, fiind implicată într-un număr considerabil de fuziuni și achiziții locale și multi-jurisdicționale. Activitatea ei acoperă tranzacții derulate în domenii precum servicii financiare, bunuri de larg consum, producție, real estate, retail, IT&C, energie, materiale de construcții etc. Este avocat din anul 2000 și s-a alăturat Schoenherr în 2008.

Georgiana Bădescu este coordonatoarea practicii de dreptul concurenței și al Uniunii Europene în cadrul Schoenherr și Asociații SCA din anul 2017. Are experiență extinsă în legătură cu întreaga gamă de aspecte specifice dreptului concurenței, inclusiv coordonarea de proiecte juridice inovatoare pentru piața din România. Este membră a Baroului București din anul 2005.

La nivel local, Schoenherr și Asociații SCA a anunțat promovarea la rolul de managing attorney at law a avocaților Iustin Armașu, Mădălina Mitan, Mara Moga-Paler, Adriana Stănculescu și Carmen Știrbu. Decizia a fost luată ca parte a unui set mai amplu de măsuri care vizează dezvoltarea grupurilor de practică într-o serie de domenii de activitate cheie pentru firma din România.

Iustin Armașu are peste opt ani de experiență în litigii, arbitraje, insolvență și reorganizare. Este avocat din anul 2011 și s-a alăturat Schoenherr în 2015.

Mădălina Mitan este un avocat experimentat în domeniul real estate și construcții. Este membră a Baroului București din 2008 și s-a alăturat Schoenherr în același an.

Mara Moga-Paler este avocat din anul 2001 și are experiență extinsă în dreptul muncii. Din anul 2018, când s-a alăturat firmei, coordonează practica de dreptul muncii a Schoenherr și Asociații SCA.

Adriana Stănculescu este un avocat experimentat în domeniul real estate și construcții. S-a alăturat Schoenherr în 2008 și este membră a Baroului București din 2009.

Carmen Știrbu a fost numită pe poziția de managing attorney at law și a preluat rolul de coordonatoare a practicii de achiziții publice. Este avocat din anul 2001, s-a alăturat inițial Schoenherr în anul 2009 si are experiență extinsă în achiziții publice.

Schoenherr este o firmă regională de avocatură activă în Europa Centrală și de Est/Europa de Sud Est. Înființată în anul 1950 în Austria, firma are în prezent 15 birouri situate în Belgrad, Bratislava, Bruxelles, Budapesta, București, Chișinău, Istanbul, Linz, Ljubljana, Podgorica, Praga, Sofia, Viena, Varșovia, Zagreb, precum și patru colaborări naționale în Albania, Bosnia-Herțegovina, Macedonia și Ucraina.

Schoenherr a fost prima firmă de avocatură internațională care a intrat pe piața din România, în 1996. În prezent, Schoenherr și Asociații SCA reunește 60 de avocați și consultanți fiscali. Firma oferă servicii integrate în toate domeniile avocaturii de afaceri, precum și servicii de consultanță fiscală, printr-o societate afiliată specializată.

German
Citește articolul precedent:
Închide