Selgros a deschis vineri, la Baia Mare, cel de-al 23-lea magazin al rețelei locale

Selgros Cash&Carry România, unul dintre marii jucători de pe piața locală de retail, a deschis vineri, 29 noiembrie, cel de-al 23-lea magazin al rețelei, la Baia Mare.

„Prin deschiderea magazinului din Baia Mare, Selgros oferă atât profesioniștilor din Horeca, cât și pasionaților de bunătățuri, o sortimentație foarte variată de produse alimentare și non-alimentare. Misiunea noastră este de a oferi tuturor clienților noștri produse proaspete și de cea mai bună calitate”, a declarat, într-un comunicat, Robert Hellwagner, CEO Selgros Cash & Carry.

Magazinul din Baia Mare a fost dezvoltat într-un format nou, având o suprafață de 6.000 de metri pătrați. Formatul standard al magazinelor Selgros este de 10.000 metri pătrați, iar rețeaua cuprinde și trei unități cu format compact, în suprafață de 4.000 metri pătrați.

Zona de produse alimentare din Selgros Baia Mare este comparabilă, ca suprafață și sortimentație, cu cea a formatelor standard, arată compania.

„O altă noutate este conceptul inedit de restaurant in-store, care integrează Selgros Bistro și celebra rotiserie Pauza Mică, pe care o întâlnim în toate magazinele Selgros. Selgros Bistro din Baia Mare este a doua unitate de acest tip, proiectul pilot fiind lansat la Selgros Brașov anul trecut”, se mai spune în comunicat.

Selgros Cash&Carry România este unul dintre cei mai importanţi operatori din comerţul românesc. Din 2011, compania este parte a Transgourmet Holding AG, a doua cea mai mare reţea cash&carry şi comerţ B2B din Europa, cu operaţiuni în Elveţia, Franţa, Germania, Austria, Polonia, România şi Rusia.

German
Citește articolul precedent:
Închide