Sercin Giray este noul CFO al Bayer România, Bulgaria şi Republica Moldova

Sercin Giray a preluat la 1 septembrie funcția de director financiar al grupului german Bayer pentru operațiunile din România, Bulgaria și Republica Moldova, înlocuindu-l în această funcție pe Andreas Schremmer.

Noul CFO și-a început cariera în cadrul Bayer în anul 1999, în domeniul contabilității și finanțelor, în țara sa natală, Turcia. În 2008, Giray a fost avansată in funcția de  Head of Group Reporting pentru Bayer Turcia și, după doi ani ani, a fost numită coordonator al diviziei de Corporate Finance pentru Europa, în cadrul Bayer AG, la Leverkusen.

În 2013 s-a întors în Turcia, la conducerea departamentului financiar.

„România, Bulgaria și Republica Moldova sunt piețe importante pentru compania Bayer și sunt extrem de încântată să fac parte dintr-o echipă de lideri atât de puternică și capabilă. Sunt convinsă că, împreună cu echipele locale, vom obține cele mai bune rezultate posibile “, a declarat Sercin Giray.

Ea deține o diplomă în Business Administration in German – Controlling, obținută la Universitatea Marmara – Istanbul.

Grupul german Bayer, specializat în domeniul farmaceutic și agricultură, are o istorie de peste 150 de ani. În anul fiscal 2016, grupul avea aproximativ 115.200 angajați şi a înregistrat vânzări de 46,8 miliarde euro.

German
Citește articolul precedent:
Hațegan Attorneys a asistat Bosch Service Solutions la închirierea unor spații de birouri în proiectul ISHO din Timișoara

Avocații de la Hațegan Attorneys au acordat consultanță companiei Bosch Service Solutions, parte a grupului german Bosch, la negocierea și...

Închide