Serviciul de car-sharing electric eGO, disponibil și la Timișoara, în parteneriat cu BCR

eGO, primul serviciu de car sharing 100% electric din România, lansat în anul 2017 în parteneriat cu BCR, a fost lansat oficial și la Timișoara, clienții având la dispoziție în prezent o flotă formată din 10 autoturisme BMW i3.

„Timișoara este al treilea oraș în care eGO se lansează, oferind locuitorilor o opțiune de transport prietenoasă cu mediul înconjurător, care contribuie la reducerea aglomerației urbane și oferă utilizatorilor un beneficiu important: plătești cât timp utilizezi efectiv mașina. În plus, ai la dispoziție o mașină cu stil și design inovator ori de câte ori ai nevoie de ea, fără a avea grija unor cheltuieli suplimentare generate de o mașină în proprietate personală, precum costuri de întreținere, asigurări, taxe sau parcare. Utilizatorii eGO sunt persoane cu stil de viață activ, care fac decizii inteligente în ceea ce privește cheltuielile lunare și își doresc să contribuie la un oraș și un viitor mai puțin poluat”, a declarat, într-un comunicat, Radu Papuc, Managing Partner eGO.

Serviciul BCR eGO mai este disponibil în București și Constanța. Toate mașinile disponibile sunt autovehicule electrice premium de ultimă generație – BMW i3, iar serviciul este accesibil printr-o aplicație dedicată, care permite localizarea și rezervarea autoturismelor, în timp ce cheia mașinii este înlocuită exclusiv de cardul bancar contactless, indiferent de banca emitentă.

­­­„eGO este serviciul prin care BCR și-a propus să contribuie la îmbunătățirea mobilității urbane din România, oferindu-le locuitorilor din marile orașe acces la servicii de transport eficiente, de calitate și prietenoase cu mediul. Timișoara este unul dintre marile centre urbane ale României în care BCR derulează de ani buni proiecte de educație financiară, infrastructură și tehnologie gândite pentru a veni în sprijinul comunității locale. Prin lansarea acestui serviciu de car-sharing 100% electric și la Timișoara, BCR și-a propus să răspundă așteptărilor timișorenilor, care își doresc soluții viabile pentru reducerea poluării și a aglomerației din oraș”, a declarat Anca Flueraș, director zonal Retail BCR.

Serviciul este conceput atât pentru clienții persoane fizice, cât și pentru companiile care doresc să ofere salariaților un serviciu modern de mobilitate urbană. În aplicația BCR eGO, utilizatorii pot localiza și rezerva mașina cea mai apropiată de locația în care se află. De asemenea, aceștia pot vedea care este gradul de încărcare al fiecărui autovehicul electric și, mai ales, unde pot găsi stațiile de încărcare.

Utilizatorii pot ridica și lăsa mașinile în orice punct al Timișoarei, iar clienții care vor lăsa mașinile conectate la una dintre stațiile de încărcare disponibile vor beneficia de bonusuri suplimentare. Planurile tarifare pentru utilizarea serviciului BCR eGO pot fi consultate prin aplicație sau pe site-ul oficial, www.bcr-ego.ro.

Clienții din Timișoara ai serviciului BCR eGO au la dispoziție o flotă de 10 autoturisme BMW i3, numărul vehiculelor urmând să fie dimensionat ulterior, în funcție de cerere.

German
Citește articolul precedent:
Închide