IMMOFINANZ, unul dintre cei mai mari proprietari de clădiri de birouri din București, a dat spre închiriere aproximativ 3.100 metri pătraţi de spaţii de birouri către Sodexo România.

Spaţiul închiriat se află în clădirea de birouri IRIDE nineteen, unde Sodexo România va ocupa parterul şi etajul al treilea. Acordul a fost intermediat de Knight Frank.

„Ne bucurăm să începem acest parteneriat pe termen lung cu Sodexo, o companie cu care împărtăşim valorile legate de bunăstarea la locul de muncă. Continuăm să ne adaptăm portofoliul şi serviciile oferite pentru a răspunde nevoilor în continuă schimbare ale chiriaşilor noştri, noi fiind cei care dăm startul schimbărilor în industrie, unde clădirile de birouri nu mai sunt de mult doar simple locuri de muncă”, a declarat, într-un comunicat, Fulga Dinu, Country Manager Operations România, IMMOFINANZ.

Mutarea în noul spaţiu care va găzdui cei 275 de angajaţi Sodexo se va face treptat, începând cu luna ianurie a anului viitor.

„În cadrul Sodexo România cultivăm un mediu de lucru care susţine dezvoltarea profesională şi personală a întregii echipe. Aşteptăm cu nerăbdare mutarea în noul spaţiu, deoarece acesta reflectă mai bine noul mod de lucru care completează experienţa excelentă a angajaţilor la birou. Compania noastră continuă să inoveze şi să îmbunătăţească calitatea vieţii angajaţilor şi a angajaţilor clienţilor noştri”, a spus, la rândul său, Sven Marinus, CEO Sodexo România.

Grupul austriac IMMOFINANZ își concentrează activitatea pe segmentele de retail și birouri în șapte pieţe principale din Europa: Austria, România, Germania, Cehia, Slovacia, Ungaria și Polonia. Principala activitate a IMMOFINANZ include managementul și dezvoltarea de proprietăți. IMMOFINANZ, listată la bursele de valori din Viena și din Varșovia, deține un portofoliu imobiliar de aproximativ 4,4 miliarde de euro, care cuprinde peste 220 de proprietăți.

Sodexo România este parte a grupului francez Sodexo, lider mondial în domeniul serviciilor pentru calitatea vieţii. Compania activează pe piaţa locală de peste 20 de ani, oferind companiilor o gamă complexă de beneficii extra-salariale pentru angajați.