BusinessMark Event Management alături de Deloitte România anunță organizarea conferinței „Deșeuri de ambalaje și echipamente electrice și electronice – 2018”, eveniment ce va avea loc pe 27 martie 2018 la Hotel InterContinental, București. Scopul conferinței este de a analiza impactul noilor modificări asupra obligațiilor de raportare și asupra taxelor ce trebuie să fie plătite la Fondul pentru Mediu.

În 2018, au intrat în vigoare noi reguli metodologice de calcul al contribuțiilor și taxelor datorate la Fondul pentru Mediu. Acest fapt aduce modificări importante în domeniu.

În acest context, conferința „Deșeuri de ambalaje și echipamente electrice și electronice – 2018” vine în întâmpinarea participanților și abordează următoarele subiecte: modificările aduse legislației privind taxele de mediu, schimbările preconizate de modificarea legislației în 2018, programul informatic AFM - trasabilitate deșeuri, aspecte de interes în procesul de derulare al inspecțiilor AFM, Retrospectiva anului 2017 și perspectiva pe 2018 prin ochii OTR – urilor în cazul gestionarii deșeurilor de ambalaje și gestionarii deșeurilor de EEE și baterii/acumulatori, modificările aduse taxei pe ambalaje, obligațiile distribuitorilor/ producătorilor de EEE-uri și baterii/acumulatori, contractele de transfer de responsabilitate: aspecte de interes și elemente esențiale ale raportului legal și ale contractului încheiat între operatorii economici și OTR.

La final, specialiștii Deloitte România vor prezenta abordări din practica recentă a controalelor de la AFM: documente care atestă trasabilitatea, persoana obligată la plata taxei, documente care oferă substanța necesară sistemului depozit.

Participanții au oportunitatea de a se întâlni cu următorii speakeri:

  • CORNEL BREZUICĂ – Președinte, Administrația Fondului pentru Mediu
  • ADELA LAZĂR – Director General, Greenpoint Management S.A.
  • MIHAI PETRE – Senior Manager, Servicii Fiscale, Deloitte România
  • DANIELA NEAGOE – Manager Servicii Fiscale, Deloitte România
  • OVIDIU BALACEANU – Avocat, Reff & Asociații
  • Reprezentant, Ministerul Mediului, Apelor și Pădurilor

Conferința se adresează directorilor financiari, logistică, import-export, responsabililor de taxe la Fondul pentru Mediu, precum și specialiștilor de Mediu.

Evenimentul este organizat de Deloitte Romania cu sprijinul BusinessMark Event Management și al partenerilor media: Financiarul.ro, Jurnalul de Afaceri, Ziare.com, Gazetadestiri, Business24, Debizz, Revista Valoarea, Roportal, Bucureșteni.ro, Administratie.ro, Global Manager, Vox Capital, PRBox, Rbeconnect.

Înregistrarea la eveniment se va face prin completarea formularului online, disponibil pe site-ul BusinessMark și trimiterea acestuia la office@business-mark.ro.

Despre Deloitte

Deloitte este una dintre cele mai mari firme de servicii profesionale care oferă clienților o gamă completă de servicii integrate de consultanță. Compania a dezvoltat o strategie solidă, la bază căreia se află o gamă diversificată de servicii profesionale furnizate clienților și un număr considerabil de industrii deservite în întreaga țară. Deloitte la dispoziția clienților resurse internaționale și priceperea locală pentru a-i ajuta să exceleze indiferent de locul în care aceștia își desfășoară activitatea.Diversitatea este parte integrantă a identității companiei.

Despre BusinessMark Event Management

BusinessMark Event Management este divizia BusinessMark de organizare evenimente personalizate pentru clienți și de asigurare a suportului logistic. BusinessMark oferă posibilitatea construirii de evenimente B2B pentru companii, evenimente gândite și planificate împreună cu fiecare client astfel încât să respecte linia de comunicare și strategia de business ale companiei. Oferim consultanță și suport în implementare în ceea ce privește obiectivele strategice și de business stabilite pentru eveniment și asigurăm managementul evenimentului, acoperind aspectele ce privesc logistica, producția, dar și optimizarea bugetului.