Spitalul austriac Wiener PrivatKlinik a tratat 630 de pacienți români anul trecut, dublu față de 2016

Wiener PrivatKlinik (WPK), unul dintre cele mai mari spitale private austriece, a înregistrat în 2017 un număr de 630 de pacienți români, de două ori mai mulți comparativ cu anului anterior.

Aproximativ 60% dintre pacienți s-au adresat spitalului pentru tratamentele inovatoare împotriva cancerului, respectiv imunoterapia și terapia personalizată țintită.

Alți 10% dintre pacienții români au solicitat servicii de check-up sau a doua opinie medicală, în timp ce restul (30%) au fost tratați în cadrul centrelor de competență în ortopedie, traumatologie și medicină sportivă și în cel de medicină cardiovasculară.

O contribuție importantă la creșterea numărului de pacienți români a avut-o deschiderea reprezentanței WPK în București în 2016 și lărgirea echipei dedicate pacienților internaționali, atât la Viena cât și la București. Oamenii vin la noi din multe țări din Europa de Est deoarece caută un spital bun, în care pot avea încredere și unde se simt tratați cu respect. Spitalul nostru este recomandat atât de către medicii vienezi și internaționali cu care colaborăm pe aspecte clinice sau științifice cât și de foștii pacienți de diverse naționalități. În plus, Viena este o destinație medicală foarte căutată datorită competențelor de elită oferite și a tradiției școlii medicale vieneze”, a declarat Ema Diea Hafner, directorul departamentului de Marketing și Business Internațional al spitalului.

Cele mai frecvente patologii oncologice în rândul pacienților care ajung la Wiener PrivatKlinik sunt cancerul de sân – la femei și cancerul pulmonar, cel din urmă având o incidență în creștere în rândul populației generale.

Spitalul oferă paciențior săi diagnostic și tratament într-o largă paletă de specialități medicale și deține nouă centre medicale de competență, în cadrul cărora lucrează unii dintre cei mai buni medici specialiști europeni.

În 2017, centrul medical a înregistrat o cifră de afaceri de 80 milioane de euro. Rata de ocupare a spitalului este de circa 85%, pacienții internaționali reprezentând 45% din totalul pacienților.

Pentru a înlesni accesul pacienților români la serviciile sale medicale, WPK a încheiat parteneriate cu diverse companii aeriene și cu unități de cazare din Viena, oferind astfel condiții avantajoase și discounturi semnificative în ceea ce privește transportul și cazarea în Austria.

Cu o tradiție medicală datând din 1871, Wiener PrivatKlinik este unul dintre cele mai mari spitale private din Austria și printre puținele din Europa care asigură cel mai nou tratament împotriva cancerului – imunoterapia.

Spitalul WPK diagnostichează și tratează anual aproximativ 3.000 de pacienți internaționali, dintre care 20% sunt români.

German
Citește articolul precedent:
RM_6
Flotă de 7 automobile BMW 225xe iPerformance Active Tourer livrată de Automobile Bavaria Group către Teaha Management Consulting

Livrare importantă Automobile Bavaria Group de automobile plug-in hybrid - vânzarea unei flote de şapte automobile BMW 225xe iPerformance Active...

Închide