București, decembrie 2019 – Stein & Partner, unul dintre primii furnizori de servicii de Executive Search și consultanță de Capital Uman din piața locală, devine parte din Signium începând cu ianuarie 2020. Aceasta este o rețea globală de Executive Search și consultanță de leadership cu mai mult de 60 de ani de experiență, peste 50 de birouri în orașe cheie din întreaga lume, sprijinind clienții din diverse industrii să ia deciziile corecte în momente de importanță strategică.

Stein & Partner devine ca atare partenerul Signium în România și Austria, consolidând astfel resursele companiei în străinătate și, prin urmare, capacitatea de a deservi obiectivele de dezvoltare ale clienților săi din regiunea Europa Centrală și de Est.

„Faptul că ne alăturăm Signium înseamnă că vom avea acces la o rețea globală cu competențe complementare și că vom putea susține și mai mult clienții noștri în proiecte complexe de căutare internațională, identificând talent excepțional în mai multe locații, atât la nivel regional, cât și global”, a declarat Sebastian Stein, Managing Partner în cadrul Stein & Partner.

„Signium este un parteneriat global înființat în 1951 în Statele Unite și suntem în prezent în primele 30 de firme de profil din lume. Suntem încântați că Stein & Partner este acum parte din organizația noastră, întrucât considerăm echipa din România ca fiind un plus important pentru noi”, a spus Președintele Signium, Alastair Paton.

Anunțul a fost făcut în cadrul evenimentului organizat de Stein & Partner pentru a marca un sfert de secol de activitate în România și CEE. Sub tema „Credem în Europa de Est”, a reunit oaspeți de onoare: Excelența Sa domnul Cord Meier-Klodt, Ambasadorul Germaniei și Excelența Sa domnul Arthur Mattli, Ambasadorul Elveției, precum și Alastair Platon, Președinte al Signium Global și alți parteneri strategici la nivel regional. Werner E. Stein, fondatorul și Președintele Stein & Partner, și Sebastian Stein au susținut, de asemenea, scurte discursuri despre trecutul și viitorul companiei. Discuțiile au fost moderate de Friederike Rissing, Director de Resurse Umane în cadrul Reckitt Benckiser Germania.

„Sunt încântat să fiu prezent la aniversarea atât de deosebită de jubileu. Abordarea nu există distracție fără riscuri a jucat probabil un rol atunci când domnul Stein a venit în România imediat după Revoluție și și-a fondat compania în urmă cu un sfert de secol. România a avut o dezvoltare semnificativă, la fel și compania Dvs., nu numai la nivel local, ci și în regiune ”, a declarat Excelența Sa, domnul Cord Meier-Klodt, Ambasadorul Germaniei în România.

De asemenea, Excelența Sa, domnul Arthur Mattli, Ambasadorul Elveției în România, a declarat: „Mă simt onorat să iau cuvântul la această ocazie specială pentru a felicita o companie de consultanță care a fost construită acum 25 de ani cu un dorința de a vedea potențialul Europei de Est și misiunea de a contribui la dezvoltarea acesteia".

În același timp, în acest an Stein & Partner a anunțat că un nou Partener, Dan Gătăianțu, a preluat conducerea biroului său din Viena, prin urmare planurile de dezvoltare pentru această regiune vor fi de asemenea atinse.

 

Despre Stein & Partner

Înființată în 1994 în București, Stein & Partner oferă un portofoliu extins de servicii care variază de la Executive Search, dezvoltarea echipelor și alinierea capitalului uman în fuziuni și achiziții, coaching-ul de integrare și nu numai. Activitatea companiei s-a tradus în peste 1500 de posturi de conducere ocupate de-a lungul timpului, cu o rată de succes de peste 94%.

În același timp, colaborarea cu sute de clienți și mii de candidați din numeroase industrii, inclusiv farma, FMCG, bănci, asigurări sau construcții, a ajutat compania să dobândească experiență cu oameni foarte diverși, cu diferite nevoi, așteptări, viziuni și valori.

Pentru mai multe informații, vă rugăm accesați: https://steinandpartner.com

 

Despre Signium

Signium este una dintre cele mai importante firme de Executive Search și consultanță de leadership din lume, cu o istorie care începe în anii 1950, cu birouri în orașe cheie pentru business de pe întreg mapamondul. Compania privește dincolo de calificările și experiența unui candidat anume și ia în considerare potrivirea culturală și valorile clientului, numind această abordare „aplicarea inteligenței și intuiției”. Cu pasiune, cunoștințe și parteneri experimentați, Signium sfătuiește lideri de afaceri în ceea ce privește dezvoltarea abilităților, oamenilor și a organizațiilor lor.

Mai mult, Signium a fost, de asemenea, un membru fondator al organizației globale de standarde în industrie, Asociația Consultanților de Executive Search și Leadership (AESC).

Pentru mai multe informații, vă rugăm accesați: www.signium.com.