Subway vrea să deschidă 10 restaurante în România anul viitor

Andrei Trifan & Rumen Radev

Lanțul american de restaurante cu servire rapidă Subway, lider la nivel mondial, intenționează să deschidă anul viitor zece unități noi pe piața românescă, în București (5), Bistrița, Craiova, Târgu Mureș, Galați și Bacău.

„România este una dintre cele mai importante piețe europene pentru Subway, iar planurile noastre de expansiune pentru anul 2018 vor consolida și mai mult această poziție. Continuăm să ne concentrăm pe locații tradiționale, pietonale și mall-uri, dar și pe spații neconvenționale, cum ar fi drumuri cu trafic ridicat, benzinării, chiar și aeroporturi, precum cel din București”, afirmă Rumen Radev, agent de dezvoltare pentru București-Ilfov.

Subway este prezent pe plan local în 37 de locații și va mai inaugura până la finele lui 2017 alte patru restaurante, în București (Petrom Alexandriei și Petrom Olteniței), Baia Mare (Vivo) și Brașov.

Compania a trecut recent printr-un proces de rebranding și a anunțat un nou design pentru restaurante, care va fi implementat și în România, începând cu anul 2018.

„Designul noului restaurant va schimba modul în care cei care ne trec pragul comandă, își ridică mâncarea și se bucură de aceasta, transformând fiecare aspect al experienței de cumpărare. Accentul rămâne pe o masă gustoasă, dar și pe întreaga experiență a mesei luate în oraș”, a afirmat, la rândul său, Andrei Trifan, agent de dezvoltare pentru zonele din afara București-Ilfov.

Principalele noutăți aduse în design includ chioșcurile de tip „self-order” în locațiile selectate și meniurile digitale.

Subway a intrat pe piața din România în 2011, deschizând primul restaurant în aprilie 2012. Lanțul de restaurante are în prezent peste 44.000 de locații la nivel global.

German
Citește articolul precedent:
Schoenherr lansează un ghid de investigaţii interne pentru companii în CEE

Compania de avocatură Schoenherr a lansat un ghid pentru derularea de investigații interne la nivelul companiilor, care acoperă zece țări...

Închide