Tax & Finance Forum – Brașov: Specialiștii în fiscalitate analizează ultimele modificări legislative și prezintă standardele de raportare financiară internațională

728x90

BusinessMark anunță organizarea conferinței Tax & Finance Forum, ce va avea loc pe 15 mai 2018, la Hotel Kronwell, Brașov. Experții din cele mai importante companii de consultanță vor analiza tendințele și politicile fiscale la nivel național și internațional. Aceștia se vor concentra pe discuții ce fac referire la armonizarea legislației românești, principalele modificări și reglementări ale Codului Fiscal și Codului de Procedură Fiscală.

Evenimentul include sesiuni TAX Focus, cu prezentări de 45-60 de minute, în cadrul cărora vor fi abordate cele mai relevante aspecte fiscale, legislative și standarde de raportare financiară internațională. Principalele subiecte de discuție sunt: Noua abordare OECD a taxării internaționale. Armonizarea legislației românești. Implicațiile asupra mediului de business din România; Prețurile de transfer – modificări legislative, documentare, control, evitarea dublei impuneri, cele mai importante jurisdicții fiscale, noutăți în România și la nivel internațional, legislația BEPS; Prețurile de transfer – la ce trebuie să fim atenți; Aspecte privind inspecția fiscală. Controale și litigii fiscale; Evoluții recente, la nivel european, în materia TVA. Cazuistica românească; Dezvoltarea sistemului TVA; TVA; Tranzacții în lant (alocarea transportului pentru justificarea scutirii de TVA); Jurisprudența recentă a CJEU; Impactul deciziei CEJ Hamamatsu asupra valorii în vamă în cadrul tranzacțiilor bazate pe prețuri de transfer; Modificările aduse în 2018 taxelor datorate la Fondul pentru Mediu; REX – impactul înregistrării în Registrul Exportatorilor asupra dovezilor de origine preferențială; Polița de garantare vamală – o alternativă de garantare a datoriei vamală; Aspecte privind auditul intern, corporate governance și risk management.

 Speakerii invitați în cadrul evenimentului sunt:

  • GABRIEL SINCU, Partener Asociat, Impozite directe, EY Romania
  • MIHAI PETRE, Senior Manager, Customs & Global Trade, Deloitte România
  • RĂZVAN BUTUCARU, Partner Financial Advisory Services, Mazars România
  • ALINA ANDREI, Partener, Cabot Transfer Pricing
  • LUISIANA DOBRINESCU, Partener, Dobrinescu Dobrev SCA
  • ALEXANDRU COMĂNESCU, Senior Manager, Deloitte România

Evenimentul se adresează directorilor financiari, precum și celor generali, economici, contabili, auditorilor, experților fiscali, analiștilor financiari și consultanților fiscali.

Înscrierea la eveniment se va face prin completarea formularului de înregistrare, disponibil pe site-ul BusinessMark și trimiterea acestuia la office@business-mark.ro.

Evenimentul Tax & Finance Forum – Brașov este organizat de BusinessMark alături de: EY Romania, Mazars in Romania, CABOT TRANSFER PRICING, Dobrinescu Dobrev SCA, Rent for Comfort, AVIS, Plantăm fapte bune în România, Asociația The Social Incubator. Radioul oficial al evenimentului este: Europa FM. Partenerii media ai conferinței sunt: AGERPRES, NewMoney, Curierul Național, MoneyBuzz, BizBrașov, Forward Brașov, Ziare.com, Business24, Monitorul de Făgăraș, FEMEI ÎN AFACERI, Jurnalul de Afaceri, Manager Express, Transilvania Business, Debizz, Energynomics.ro, Centruldepresa.ro, Financiarul.ro, AVOCATURA, SpatiulConstruit.ro, Revista Valoarea, PRwave, Vox Capital, FinZoom, PRBox, Rbeconnect, Chalbert, Portal Management, Bucuresteni.ro, Administratie.ro, Gazetadeștiri, MediaRabbit, Roportal, Global Manager.

Despre BusinessMark

BusinessMark este o companie ce oferă servicii integrate de B2B și pune la dispoziția clienților săi modele de dezvoltare complexe cu scopul de a-i conecta în mod direct cu mediul de afaceri și de a crea oportunități de parteneriat strategic. Atât prin organizarea de evenimente business, cât și prin serviciile de B2B Public Relations. BusinessMark își propune să vină în întâmpinarea partenerilor săi cu strategii de comunicare și promovare centrate pe business matchmaking și crearea de oportunități de dezvoltare.

German
Citește articolul precedent:
728x90
Brașov – al treilea oraș din țară, după București și Cluj-Napoca, în care BusinessMark organizează evenimentul Ready, steady, GDPR!

BusinessMark anunță organizarea conferinței Ready, steady, GDPR!, ce va avea loc pe 8 mai 2018, la Hotel Kronwell, Brașov. În...

Închide