TERRA România vizează o creștere de 15% a afacerilor în 2021

Victor Vasluian, General Manager TERRA România

TERRA România, parte a grupului austriac TERRA Holding, unul dintre cei mai importanți distribuitori pe piața de utilaje terasiere, de construcţii și industriale, și-a bugetat vânzări de 42 milioane euro în 2021, în creștere cu 15% față de anul precedent.

Creșterea afacerilor este fundamentată pe integrarea în portofoliu a unui nou partener – DYNAPAC (producător de cilindri compactori și repartizoare de asfalt), lansarea de noi modele de buldoexcavatoare ale partenerului strategic JCB (liderul mondial pe acest segment de utilaje), precum și pe soluțiile oferite în domenii conexe construcțiilor, cum ar fi reciclarea deșeurilor, industria forestieră, aplicațiile industriale și logistică portuară sau aplicații municipale, arată compania, într-un comunicat.

„Anul acesta împlinim 20 de ani de prezență pe piața din România, avem investiții cumulate de peste 15 milioane de euro în 4 sedii regionale (București, Brașov, Turda, Timișoara) și creșteri anuale constante. 2020 a reprezentat un moment al consolidării pentru noi. Întreaga echipă de 135 de oameni s-a mobilizat și împreună, am căutat soluții de redresare, consolidare și creștere. Toate companiile au fost încercate într-un fel sau altul în acest an și cu toții am întâmpinat diverse provocări, pe marginea crizei sanitare și a pandemiei. Consider că am echilibrat businessul la un nivel care permite o creștere riguroasă pentru 2021 și sunt foarte optimist că vom reuși să revenim la nivelul anterior anului pandemic. Piața construcțiilor este stabilă și nu a fost puternic afectată, de la nivelul autorităților centrale sunt anunțate proiecte noi de infrastructură, iar clienții arată un apetit crescut pentru a livra rezultate pozitive”, a declarat Victor Vasluian, General Manager TERRA România.

Prezentă din 2001 pe piața locală de utilaje terasiere, de construcții și industriale, TERRA România este reprezentată de trei entități juridice: TERRA România Utilaje de Construcţii, Terra Palfinger și RentAll, care asigură atât vânzarea utilajelor, cât și servicii post-vânzare de mentenanță sau finanțare a acestora.

Compania acoperă întreg teritoriul României, prin cele 4 sedii regionale și rețeaua mobilă de agenți de vânzare și mecanici de teren. Parte a grupului austriac TERRA Holding, compania reprezintă pe piață brandurile JCB, Sennebogen, Rubblemaster, Dynapac, Palfinger, Bell, Arjes și Pronar.

German
Citește articolul precedent:
Contribuim pentru a ține pandemia sub control. Bosch deschide un centru de vaccinare în cadrul fabricii pentru componente auto electronice din Cluj

Unitatea de producție din Cluj se alătură inițiativei Instituției Prefectului Județului Cluj pentru a limita răspândirea pandemiei Bosch a deschis...

Închide