Therme București a investit 3,5 mil. euro în lansarea unui restaurant-concept fusion

Complexul de wellness Therme București marchează primii trei ani de activitate prin inaugurarea unui restaurant-concept de tip fusion, rezultatul unei investiții de 3,5 milioane de euro.

Amplasat în zona The Palm, restaurantul este inspirat din descoperirile marelui explorator, biolog și naturalist german Alexander von Humboldt, care a pus geografia pe lista disciplinelor științifice și a revoluționat lumea prin călătoriile sale în scop academic, arată compania.

Meniul constă în preparate internaționale diverse, de la pește, fructe de mare și sushi până la burgeri americani, paste și alte preparate mediteraneene.

Restaurantul HUMBOLD, cu o capacitate de 190 de locuri, are cinci spații de dining: Sushi bar, Asian Corner, Mediteranean & Pasta Corner, Fish & Seafood și American Steak, Burgers & more.

„Ne propunem ca, prin noul restaurant din zona The Palm, HUMBOLD, să completăm întreaga experiență senzorială pe care o punem la dispoziție clienților noștri, și să marcăm astfel primii trei ani de activitate, continuând să inovăm peisajul industriei de wellness, relaxare și entertainment din România.” a declarat Stelian Iacob, CEO-ul Therme București.

Lansat în anul 2016, complexul Therme este construit greenfield, pe un areal de 250.000 mp, cu o suprafață indoor de 35.000 mp, și găzduiește cea mai mare grădină botanică din România, cu peste 800.000 de plante, dintre care peste 1.500 de palmieri.

Cu o valoare totală a investițiilor de peste 100 milioane de euro și cu peste 500 de angajați, complexul Therme București a depășit în anul 2018 pragul de trei milioane de clienți, dintre care circa 30% au fost vizitatori străini.

„Cei trei ani de activitate ne-au adus mai mult vizitatori față de numărul estimat inițial, ceea ce nu poate decât să ne bucure. Popularitatea internațională a centrului a generat totodata un procent semnificativ și în creștere de vizitatori din zona Balcanilor, UK, din Germania, Italia, Austria, Israel etc. Vom continua să ne surprindem vizitatorii prin îmbunătățirea și diversificarea continuă a serviciilor și pachetelor oferite, fie că vorbim despre wellness, relaxare sau entertainment.” a completat CEO-ul Therme București.

German
Citește articolul precedent:
Vox Technology Park, desemnat cel mai verde proiect imobiliar din România de către BREEAM

Proiectul de birouri Vox Technology Park din Timișoara a primit certificarea verde finală BREEAM cu nivelul Excellent și un punctaj...

Închide