InterContinental Bucuresti si Galeria Basil continua, din 26 aprilie, seria de expozitii de pictura sustinute tineri artisti, la Intermezzo Lobby Lounge, in holul hotelului.

"Reflexii" este titlul care cuprinde tablourile inspirate din natura semnate Serena Maria Diaconescu, eleva a Liceului de Arte Plastice Nicolae Tonitza si cursanta la Galeria Basil din anul 2016. Serena este castigatoarea mai multor premii la competitii nationale si internationale de pictura.

Tablourile Serenei Maria Diaconescu ne transpun intr-o lume in care domina linistea, pacea si calmul de care avem atata nevoie dupa o zi agitata.

"Natura este cea care ne daruieste in fiecare zi plinatate emotionala. Ea ne umple sufletele de caldura, ne da motiv sa incepem fiecare zi, prin caleidoscopul coloristic unic creat si ne calmeaza existenta la sfarsitul fiecarei zile. Iubesc sa transpun natura in operele mele, incercand mereu sa transmit emotiile pe care aceasta mi le ofera mie.", spune Serena.

"Ne bucuram sa continuam parteneriatul inceput anul trecut cu Galeria Basil pentru sustinerea tinerilor artisti. Intermezzo Lobby Lounge, deschis recent in holul hotelului nostru, a devenit punctul central de intalnire pentru oaspetii hotelului dar si pentru multi bucuresteni, iar arta de calitate creata de tinerii romani adauga valoare acestui loc cochet." a declarat Lior Bebera, directorul general la Hotelului InterContinental Bucuresti.

"Fii ceea ce vrei sa devii, motto-ul nostru, prinde din ce in ce mai mult contur si cu aceasta noua expozitie prin care inca o tanara talentata, Serena Maria Diaconescu, ne devaluie pasiunea si personalitatea ei, reflectata de natura ca de o oglinda a sufletului ei”, a spus Luminita Vasile, coordonatoarea Galeriei Basil.

Pasionatii de arta vor putea admira si cumpara picturile Serenei Maria Diaconescu in perioada 26 aprilie - 13 mai 2018.