UiPath Lansează a Treia Ediție a UiPath Automation Awards, Dedicată Companiilor Emergente de Automatizare Software

Competiția este deschisă pentru start-up-uri si scale-up-uri care oferă soluții de automatizare B2B din zona Europei Centrale și de Est și Turcia

NEW YORK, NY/ BUCUREȘTI – 31 Mai 2021 – UiPath (NYSE: PATH), companie lider în enterprise automation software, a anunțat lansarea UiPath Automation Awards 2021, a treia ediție a competiției sale anuale menite sa susțină cele mai promițătoare start-up-uri și scale-up-uri din sectorul de enterprise software automation. Prin programul său inovator de premii, UiPath își propune să susțină dezvoltarea de idei creative de afaceri și să stimuleze capacitatea de a se extinde a companiilor early-stage și a inițiativelor antreprenoriale originare din Europa Centrală și de Est (CEE) și Turcia.

Automatizarea joacă un rol extrem de important pentru companiile care s-au angajat să accelereze transformarea digitală și să susțină cât mai bine angajații și clienții cu ajutorul roboților software. UiPath Automation Awards contribuie la identificarea de noi tehnologii și produse care pot avea un impact global și pot revoluționa ecosistemul mai larg de soluții de automatizare. Având deja în spate două ediții de succes, care au atras împreună peste 400 de înscrieri, competiția a susținut echipe talentate din regiunea CEE și Turcia pentru a-și avansa proiectele de automatizare și a-și extinde capacitățile de dezvoltare și impactul pe piață.

Echipele se pot înscrie în competiție la una dintre următoarele două categorii:

  • Start-up Automation Award – deschis start-up-urilor până la și incluzând seed stage, cu echipe existente, care au dezvoltat un produs de automatizare viabil și au obținut o finanțare totală de până la 1 milion de dolari.Start-up-ul câștigător va primi un premiu în bani de €000, mentorat din partea experților UiPath și suport tehnic și de marketing pe o perioadă de 12 luni.

  • Scale-up Automation Award – deschis pentru companii early-stage care au o echipă de cel puțin patru membri și au dezvoltat o tehnologie de automatizare funcțională pe care au vândut-o către minimum 3 clienți plătitori și au obținut până în prezent nu mai mult de 3 milioane de dolari finanțare. Scale-up-ul câștigător va primi ore de mentorat oferite de către membri ai conducerii companiei, suport de marketing și vânzări, inclusiv oportunitatea de a prezenta tehnologia câștigătoare către clienți globali ai UiPath și de a- și prezenta soluțiile de automatizare în UiPath Immersion Lab.

Înscrierile se pot face în perioada 25 mai – 1 septembrie; finaliștii vor fi aleși de un juriu. În octombrie 2021, finaliștii își vor prezenta ideile în fața juriului în cadrul finalei Automation Awards, care anul acesta va fi găzduită de Wolves Summit la Wrocław, Polonia, pe 20 octombrie. Câștigătorii celor două categorii vor fi anunțați live. Start-up-uri de enterprise software automation și companii early-stage din regiunea CEE (Albania, Belarus, Bulgaria, Croația, Cipru, Republica Cehă, Estonia, Grecia, Ungaria, Letonia, Lituania, Malta, Moldova, Polonia, România, Slovacia Republica, Slovenia, Ucraina, Serbia, Muntenegru) și Turcia sunt eligibile.

Vargha Moayed, Chief Strategy Officer la UiPath, a declarat: „Cunoaștem îndeaproape și triumfurile și provocările cu care se confruntă companiile tinere pe măsură ce evoluează și inovează. Având în vedere ritmul rapid de inovație în sectorul software automation și potențialul imens, dar încă neexploatat al tehnologiei de a face lumea un loc mai bun, suntem foarte motivați și ne angajăm să ajutăm jucătorii emergenți din acest sector să-și atingă întregul potențial și sa se extindă la nivel global.”

Paul Pop, cofondator și CEO al Neurolabs, câștigător al premiului pentru start-up-uri în 2020, a declarat: „Câștigarea UiPath Automation Awards ne-a ajutat să intrăm și să avansăm rapid în spațiul automatizării. Recunoașterea externă pe care am primit-o după câștigarea acestui premiu, combinată cu îndrumarea aplicată și calificată primită de la diferite echipe ale UiPath, ne-a propulsat afacerea înainte și ne-a ajutat să navigăm pe ceea ce până de curând a fost un teritoriu nou pentru noi.”

Dariusz Nawojczyk, Chief Financial Officer, Salesbook, câștigător al premiului pentru scale-up-uri în 2020, a declarat: „Câștigarea UiPath Automation Awards ne-a reamintit că merită să îți asumi orice risc atunci când te gândești la ideea ta de start-up și că munca grea va aduce rezultate în cele din urmă. Competiția este o platformă de lansare excelentă pentru scale-up-uri din CEE și Turcia care doresc să se extindă dincolo de aceste regiuni. Încurajez pe toată lumea să participe la UiPath Automation Awards 2021 – veți avea șanse mari să vă testați ideile, produsul și reziliența, iar acest lucru vă va face deja un câștigător. ”

###

Despre UiPath

UiPath are viziunea de a crea Fully Automated Enterprise™ – o organizaţie complet automatizată, unde companiile folosesc automatizarea pentru a-şi debloca cel mai înalt potenţial. UiPath oferă o platformă end-to-end pentru automatizare, care combină soluţia lider de Robotic Process Automation (RPA) cu o suită completă de capabilităţi care permit fiecărei organizaţii să îşi extindă rapid operaţiunile digitale de afaceri.

German
Citește articolul precedent:
Pe 3 iunie 2021, vă invităm să aflați totul despre soluțiile ce conectează oamenii cu tehnologia!

Pe 3 iunie 2021, BusinessMark are plăcerea să vă invite la evenimentul „Tehnologia nu înlocuiește oamenii, îi conectează!”, organizat alături...

Închide