Grupul german Gealan Fenstersysteme, unul dintre cei mai mari producători de sisteme de ferestre din PVC, l-a numit pe Sorin Dumitrescu în funcția de Managing Director al subsidiarei din România, în locul lui Aurel Vlaicu, care a părăsit compania.

În actuala poziție, Sorin Dumitrescu este responsabil cu poziționarea și dezvoltarea companiei, a anunțat subsidiara grupului german.

„În plus, Gealan România și-a întărit considerabil echipa de vânzări pentru a putea oferi un suport cât mai bun clienților aflați într-un cadru concurențial în schimbări constante”, potrivit sursei citate.

Din 2014, Gealan este parte a grupului german VEKA, liderul pe plan global în domeniul pieței de sisteme de ferestre din PVC, cu o cifră de afaceri de 1 miliard euro.

Gealan România produce de peste 20 de ani profile din PVC pentru uşi şi ferestre, folosind tehnologii germane conform celor mai stricte directive de calitate. În prezent, compania are aproape 100 de angajați și colaborează cu peste 225 de firme partenere din întreaga țară.