Un român la conducerea diviziei Bayer Pharmaceuticals pentru România şi Republica Moldova

Cătălin Radu

Operaţiunile diviziei Pharmaceuticals din România şi Republica Moldova vor fi coordonate, începând din luna iunie, de către Cătălin Radu, care preia astfel atribuţiile de la Dr. Gerhard Waltl, a anunțat grupul german Bayer.

Cu 15 ani de experienţă în domeniul farmaceutic şi numeroase poziții de conducere deţinute la nivel naţional şi internaţional, noul manager propune pentru mandatul său o abordare strategică, cu perspective ambiţioase pentru viitor, arată compania.

„Modelul de business al Bayer este unul axat pe inovaţie şi dezvoltare – ne dorim să facem mereu mai mult, învăţăm în permanenţă şi încercăm să punem în valoare cunoştinţele şi personalitatea fiecăruia dintre membrii echipei. Mă bucur să pot duce mai departe această viziune şi sunt convins că, alături de colegii mei din divizia Pharmaceuticals, vom realiza proiecte prin care să contribuim cu adevărat la creşterea calităţii vieţii oamenilor în România şi Republica Moldova”, a declarat Cătălin Radu, cu ocazia numirii.

El s-a alăturat companiei Bayer în 2007, ca Director al diviziei Pharmaceuticals în România. Doi ani mai târziu a fost numit Regional Brand Manager la sediul din Berlin al companiei, iar între 2012 şi 2014 a ocupat funcţia de Business Operations Manager pentru zona Turcia-Maghreb în cadrul regiunii EMA.

Perioada 2015 – 2018 a petrecut-o în Kazahstan, iniţial ca lider al diviziei Pharmaceuticals pentru Asia Centrală, apoi ca Director General al Bayer Kazahstan.

Grupul german Bayer, specializat în domeniul farmaceutic și agricultură, a înregistrat în anul fiscal 2017 vânzări de 35 miliarde euro, având aproape 100.000 de angajați.

German
Citește articolul precedent:
brukenthal-fest1
Brukenthal Fest

Cincizeci de ani de cariera muzicala pentru Ricky Dandel. Special guest: Florin Piersic! Speaker: autorul Bernhard Moestl Bucuresti, 11 iunie,...

Închide