Compania elvețiană VISIONAPARTMENTS a anunțat semnarea acordului de cumpărare a fostului Hotel Ramada Majestic București, situat pe Calea Victoriei, într-o zonă emblematică din punct de vedere turistic.

Hotelul istoric, construit în 1920, are 111 camere dispuse pe 5 etaje și un spațiu de 450 de metri pătrați pentru evenimente, format din 6 săli de meeting care pot acomoda până la 300 de invitați. Imobilul include o sală de sport, o zonă de spa cu piscină încălzită, un jacuzzi, precum și un bar, un restaurant și un centru de afaceri.

Principalele atracții din apropiere includ Muzeul Național de Artă, Muzeul Național de Istorie a României, Ateneul Român și Teatrul Național București.

„Cu ajutorul Ernst & Young România și al firmei de avocatură Radu și Asociații, VISIONAPARTMENTS a reușit să finalizeze această tranzacție comercială importantă în București. Suntem foarte entuziasmați de această achiziție. Acest pas reprezintă o etapă crucială în istoria VISIONAPARTMENTS și în planurile noastre de expansiune”, a declarat, într-un comunicat, Anja Graf, CEO și Președinte al VISIONAPARTMENTS.

Compania VISIONAPARTMENTS este specializată în închirierea de apartamente elegante, mobilate și cu servicii incluse. Înființată în anul 1999, compania a crescut rapid de la un start-up la lider pe piața elvețiană, cu prezență internațională.

În prezent, VISIONAPARTMENTS oferă soluții personalizate de locuire temporară în peste 850 de locații business din întreaga lume.