Vrei sa spui o poveste care vinde?

Dacă ești antreprenor, manager, online marketer, om de vânzări, psiholog sau pur și simplu vrei să-ți îmbunătățești relațiile și vrei să fii mai convingător în fiecare zi, trebuie să fii aici pentru a vedea pe Kevin Hogan pentru cele mai bune și mai recente comunicări, influențe și limbaj non-verbal.

Influența invizibilă: Secretele de a ajunge la Da cu limbajul corpului, comunicarea nonverbală și cele mai recente strategii și tactici de persuasiune.

Kevin Hogan, Psy. D., va sosi la București în martie. Misiunea lui este de a vă arăta cum să obțineți acordul, să încheiați mai multe vanzări, să încheiați oferte mai bune și să comunicați cu ceilalți într-un mod în care să va simțiți respectați, apreciați și să vă plăceți în timp ce obțineți înțelegerea.

În prima sesiune a zilei veți învață cele mai importante aspecte ce țin de limbajul corpului. Limbajul corpului este aproape invizibil pentru marea majoritate a oamenilor. Oamenii cred deseori despre o altă persoană că nu ar fi sinceră în timp ce comunică. Ce se intamplă dacă acea persoană ești tu? Începând de astăzi, acest lucru nu se va mai întâmplă: Veți invăta să observați o adevărată inselăciune, fiind siguri că limbajul corpului dvs va trimite semnalele drepte, așa încât să fiți auziți și crezuți

Sesiunea a două se concentrează pe cea comunicarea care de cele mai multe este înțeleasă greșit, și anume comunicarea nonverbala. Deși de multe ori nu ne dăm seamă, diferență, dintre un răspuns pozitiv sau unul negativ, nu este făcută de ceea ce spui cu ajutorul cuvintelor. Comunicarea nonverbala este cea care determină rezultatul final în majoritatea interacțiunilor umane.

 Influența invizibilă merge mai departe de cuvintele folosite, tonul vocii, aspectul nostru sau aspectul mediului înconjurător. În a treia sesiune a zilei, Kevin Hogan vă va invăta ultimele tactici care functionează cel mai bine în situațiile influențe.

 Ziua se termină prin a învață tacticile cheie care îți asigură succesul în comunicare și a spune o poveste care se vinde!

Mai multe informații sunt disponibile pe https://www.blackcardevents.ro/events/the-power-of-influence

German
Citește articolul precedent:
Consiliul Concurenței a aprobat înființarea companiei Romanian Military Vehicle Systems

Consiliul Concurenţei a autorizat operaţiunea prin care Compania Naţională Romarm SA – Filiala Societatea Uzina Automecanică Moreni SA (UAM) şi...

Închide