Dezvoltatorul imobiliar Werk Property Group investește 14 milioane de euro în dezvoltarea, la Timișoara, a proiectului rezidențial Vox Vertical Village, o clădire cu 10 niveluri care va reuni 120 de locuințe.

Lucrările urmează să înceapă în perioada imediat următoare, în timp ce termenul de finalizare al proiectului este prevăzut pentru sfârșitul anului 2019.

„Vox Vertical Village va reprezenta un concept în premieră pe piața din România datorită arhitecturii sale unice, dar și a facilităților care vor fi puse la dispoziția viitorilor locatari. Proiectul a fost conceput astfel încât fiecare locuință să reprezinte o casă în sine, cu terase cu suprafețe foarte generoase, asemănătoare unor grădini, și spații comune ample pe fiecare nivel, cu un grad ridicat de iluminare naturală și o multitudine de plante, toate acestea având rolul de a facilita interacțiunea între membrii comunității”, se arată într-un comunicat al dezvoltatorului.

Imobilul va include locuințe cu două, trei și penthouse-uri cu patru camere, fiecare fiind prevăzută cu o terasă de minim 57 de metri pătrați utili, suprafața totală a teraselor locuințelor din cadrul proiectului ajungând astfel la 7.000 de metri pătrați. Clădirea va dispune de o parcare subterană și supraterană cu un total de 138 de locuri.

 „Ne-am propus să dezvoltăm un proiect care va redefini stilul de viață urban. Vox Vertical Village va reuni toate beneficiile specifice locuirii într-o casă amplasată la sol, într-o zonă cu spații verzi ample, dar și avantajele evidente ale unui proiect modern, într-o clădire cu un grad ridicat de confort si siguranță. Vox Vertical Village se adresează celor care se află în plină expansiune profesională și care au un stil de viață dinamic, în ton cu dezvoltarea economică fără precedent a orașului, dar care își doresc și liniștea și confortul unui cămin aparte”, a declarat Virgil Tornoreanu, Managing Partner Werk Property Group.

Vox Vertical Village este amplasat în imediata apropiere a Vox Technology Park, dezvoltat de asemenea de către Werk Property Group, în urma unei investiții de 30 de milioane de euro.  

„Întreaga zonă în care sunt dezvoltate cele două proiecte imobiliare reprezintă un nou pol de dezvoltare imobiliară al orașului, cu un acces facil către diferite puncte de interes și la o distanță de doar 6 minute de centrul orașului. Ne dorim să dezvoltăm un proiect imobiliar mixt, care deja include o clădire de birouri ultra-modernă, urmat de un proiect rezidențial excepțional”, a mai arătat Tornoreanu.

Adițional celor două proiecte, dezvoltatorul va construi Vox Green Parking, o parcare supraterană cu 400 de locuri.

Werk Property Group este unul dintre cei mai importanţi dezvoltatori din zona de vest a ţării, fiind activ de mai mulţi ani pe segmentul rezidenţial. Antreprenorul Virgil Tornoreanu, Managing Partner al Werk Property Group, are afaceri pe piața imobiliară și în sectorul IT&C.