• Noua platformă vine în ajutorul celor care își construiesc sau își renovează casa și sunt în căutarea unor sfaturi avizate
  • Include soluții practice din partea experților care îi întâmpină pe utilizatori în secțiunea „Sfaturile specialiștilor”
  • Și un forum de discuții în care vor răspunde atât specialiștii companiei, cât și alți utilizatori care au încheiat un proiect de construcție sau renovare și doresc să împărtășească din experiența lor
  • Când și dacă vă aflați în căutarea unor recomandări, intrați pe Instacasa.ro

Specialiștii Wienerberger oferă recomandări practice celor care își renovează sau își construiesc o casă prin intermediul Instacasa.ro. De asemenea, platforma este și prima rețea de socializare care facilitează interacțiunea dintre cei care și-au renovat sau construit o casă și cei care doresc să primească informații relevante pentru a-și duce la bun sfârșit proiectele de construcție.

Mai mult, orice utilizator își poate crea propriul jurnal de construcții sau poate urmări jurnalele altor utilizatori și afla detalii referitoare la materiale și costuri. Noua platforma îi oferă oricărui utilizator articole și video-uri realizate de specialiștii Wienerberger pe teme importante, un forum în care poate adresa întrebări sau răspunde la nelămuririle altor utilizatori și poate afla, în egală măsură, care sunt promoțiile Wienerberger sau noutățile despre Casa e4 – proiect de casă eficientă energetic.

Secțiunile pe care le găsiți pe platforma Instacasa.ro sunt:

  • Jurnal de construcții: Utilizatorii își pot crea un cont și documenta întregul proces de construcție sau renovare a casei, prin fotografii, video-uri și texte. Ceilalți utilizatori pot urmări jurnalul altor beneficiari și pot afla detalii despre materialele utilizate și soluțiile găsite.  
  • Sfaturile specialiștilor: Articole și video-uri realizate de experții Wienerberger pe teme de interes pentru toți cei care își construiesc sau își renovează casa, cu informații practice și soluții avizate.
  • Forum: Publicul poate adresa aici întrebări despre construcții sau renovare, iar răspunsurile pot veni fie de la specialiștii Wienerberger, fie de la alți utilizatori.
  • Promoții: Pot fi găsite informațiile despre ofertele și promoțiile speciale pentru produsele Wienerberger și Tondach.
  • Casa e4: Articole și video-uri dedicate tuturor celor care sunt interesați să își construiască o Casă e4 eficientă energetic, cu un consum energetic aproape 0.

"Wienerberger inovează continuu pentru a îndeplini mai bine nevoile clienților săi. Inovăm atât prin felul în care producem materialele de construcție, cât și prin soluțiile pe care le punem la dispoziție. Prin platforma www.instacasa.ro  am vrut să facilităm accesul publicului larg la experți și la experiențele celor care construiesc sau și-au construit o casă, dar și a celor care își renovează acoperișul. Scopul proiectului este să îi ajutăm pe oameni să construiască mai bine, mai eficient și mai repede”, – a declarat Corneliu Fecioru, Managing Director Sales & Marketing Wienerberger România.

Despre Wienerberger România

Wienerberger Sisteme de Cărămizi este cel mai mare producător de blocuri ceramice din România. Compania deţine patru nităţi de producţie la nivel local. Trei dintre acestea - fabricile de la Gura Ocniţei – Dâmboviţa, Sibiu şi Tritenii de Jos – Cluj - sunt cele mai moderne unităţi de acest tip din ţară, în timp ce fabrica de la Buzău, achiziționată în aprilie 2016, a intrat într-un proces de modernizare.  www.wienerberger.ro.