68% dintre absolvenții EMBA Bucharest avansează în carieră într-un an de la finalizarea programului

WU Executive Academy, parte a Vienna University of Economics and Business – cea mai mare universitate de business din Europa, organizează Career Cafe în București, un eveniment de HR dedicat studenților și absolvenților programului Executive MBA Bucharest. În cadrul său, peste 20 de experți în HR și Executive Search, parteneri naționali și internaționali ai universității WU, vor oferi managerilor sfaturi și răspunsuri la întrebări legate de dezvoltarea profesională. Evenimentul se va desfășura astăzi, 1 noiembrie, la hotel Radisson Blu.

Organizat după modelul speed dating, Career Cafe va pune la dispoziția participanților intervale de timp de 10 minute pentru a discuta cu fiecare expert în parte despre cele mai importante problemele individuale de carieră.

„Career Cafe este una dintre multiplele oportunități de recrutare și networking pe care universitatea WU le oferă studenților și absolvenților din întreaga Europă. În mediul online tocmai am lansat platforma WU EA Connect, unde sute de absolvenți străini și români, pot interacționa unii cu alții pentru a-și atinge obiectivele profesionale. Evenimentul Career Cafe organizat la București face parte din activitățile noastre offline, desfășurate cu scopul de a facilita interacțiunea informală, într-o atmosferă prietenoasă, între absolvenții noștri și recrutori de top. Astfel, aceștia pot obține oportunități profesionale interesante și informații valoroase privind aspecte legate de carieră”. a declarat Prof. Phillip Nell, director academic al programului Executive MBA Bucharest, speaker în cadrul Career Cafe.

Printre companiile partener participante se numără: Academia de HR, Amrop Jenewein, Boehringer Ingelheim, Career Angels, Donau Consult Energy, Hilti Romania, Kienbaum Executive Search, Kilpatrick Executive Search, Neumann & Partners, Pedersen & Partners, Stanton Chase Executive Search, Stein&Partner, TARGET Executive Search, TNT, Total Waste Management și Vodafone. Invitați speciali ai evenimentului vor fi Prof. Phillip Nell, noul director academic al programului Executive MBA Bucharest și Sorin Faur, alumnus și fondator al Academiei de HR, care va vorbi despre Brandul Personal.

Prezent pe piață românească de 11 ani, programul Executive MBA Bucharest desfășurat în București, Viena și Minneapolis a fost desemnat “Cel mai bun program de Executive MBA din România”[1]  în 2008, 2010, 2014 și 2015 și se află în top 100 EMBA-uri la nivel mondial.[2] De asemenea, este singurul program triplu acreditat (EQUIS, AACSB și AMBA) din România. Potrivit unui sondaj realizat în rândul alumnilor, principalele avantaje ale programul sunt calitatea profesorilor și a grupului de colegi, relevanța practică și reputația internațională a universității WU.

Într-un an de la terminarea programului Executive MBA Bucharest, 68% dintre absolvenți au înregistrat un progres în carieră, iar în termen de trei ani, procentul celor care ocupă poziții de top management a crescut de la 24% la 38%. De asemenea, numărul alumnilor care și-au lansat propria afacere s-a dublat, iar procentul managerilor care au în subordine peste 25 de angajați a crescut de la 38% la 69%.

Top trei motive pentru care managerii decid să urmeze cursurile unui MBA sunt îmbogățirea cunoștințelor, avansarea în carieră și extinderea rețelei profesionale.

Despre WU Executive Academy:

WU Executive Academy este parte a Vienna University of Economics and Business (WU), cea mai mare universitate de business din Europa și una din cele două universități de afaceri din lume vorbitoare de limba germană care îndeplinesc standardele înalte ale acreditarilor AACSB, AMBA si EQUIS. Cu o tradiție de peste 100 de ani, WU este unul dintre principalii furnizori de educație managerială din Europa Centrala și de Est, iar programele și rezidențiatele sale se desfășoară în peste 15 țări de pe 4 continente. Portofoliul WU Executive Academy include atat programe de MBA, EMBA, Professional MBA, Master of Laws, cât și certificări universitare, programe corporate și diverse seminarii.

Despre WU Executive MBA Bucharest

Lansat în 2006, WU Executive MBA Bucharest a fost desemnat “Cel mai bun program de Executive MBA din România” în anii 2008, 2010, 2014 și 2015 și se află în top 100 EMBA-uri la nivel mondial. În prezent este singurul program triplu acreditat (EQUIS, AACSB și AMBA) din România.

[1] Conform Top MBA realizat de Ziarul Financiar

[2] Conform Top EMBA 2017 realizat de prestigioasa publicație Financial Times (cel mai important top MBA la nivel mondial)